Bolu şehidini uğurluyor

Bolu şehidini uğurluyor
25 Mart 2016

Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristler tarafından güvenlik güçlerine yönelik olarak düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yıldırım Oflaz’ın cenazesi bugün (Cuma) Kıbrıscık ilçe merkezinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrasında Alemdar köyü mezarlığında defnedilecek. Namaz öncesinde Kıbrıscık ilçe merkezinde resmi tören düzenlenecek.

Şehit Uzman Çavuş Yıldırım Oflaz  Mardin’de düzenlenecek askeri tören sonrasında cenazesi uçakla Ankara’ya oradan da Kıbrıscık’a getirilecek. İkindi namazı öncesinde Kıbrıscık ilçe merkezinde resmi tören düzenlenecek. Törenin ardından kılınacak cenaze namazı sonrasında Şehit Uzman Çavuş Yıldırım Oflaz’ın cenazesi köy mezarlığında toprağa verilecek. Bolu'dan çok sayıda otobüs ve özel araçlarla Kıbrıscık'a gidecek olan Bolulular şehidine son görevini yerine getirecek.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.