Bolu polisi milyonlarca litre etil alkol ele geçirdi

Bolu polisi yaptığı operasyonda alkollü içki yapımında kullanılan toplam 1 milyon 498 bin gram etil alkol ile 112 bin metre sigara kağıdı ele geçirdi.

Bolu polisi milyonlarca litre etil alkol ele geçirdi
2 Şubat 2024

Bolu Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaçakçılığın tespiti ve önlenmesine yönelik olarak yaptığı çalışmalar sonucunda  içerisinde çeşitli aromalar ve başka katkı maddeleri katılmak suretiyle alkollü içki yapımında kullanılan toplam 1 milyon 498 bin gram etil alkol ile 112 bin metre sigara kağıdı ele geçirdi.

Yapılan operasyonda yakalanan E.Ö. isimli şahsın şüpheli olarak alınan ifadesi ve tamamlanan sair işlemleri sonrasında serbest bırakıldı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Vatandaşlarımızdan gelen öneri, şikâyet ve ihbarlar da gecikmeksizin değerlendirmeye alınmaktadır" denildi.

 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.