Bolu firması ihracat şampiyonu oldu

Golden Tarımsal Üretim Pazarlama Aş’yi kapanma aşamasındayken 2021 yılında devralarak kısa sürede sektörün önde gelen firmaları arasına sokak iş insanları Erkan Bektaş, Ferhat Bağcı ve Selim Doğan başarı hikayesi yazmaya devam ediyorlar.

Bolu firması ihracat şampiyonu oldu
21 Kasım 2023

Kısa sürede Golden Tarımsal Üretim Pazarlama AŞ’yi sektörün önde gelen firmaları arasına sokmayı başaran iş insanları, İlimize bir gurur daha yaşatarak Türkiye ihracatçılar Birliği 2022 yılı donuk ürün ihracatı Türkiye birincisi olmayı başardı. 

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ 

İstanbul Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği (İYMSİB); 2022 yılının en başarılı ihracatçılarını ödüllendirdi. İstanbul İhracatçı Birlikleri organizasyonunda gerçekleştirilen ‘İhracatçılar Buluşması ve Ödül Töreni” sektörün temsilcilerini bir araya getirdi. Ödül törenine; İYMSİB Başkanı Melisa Tokgöz Mutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İHBİR Başkanı Kazım Taycı ile sektörün ihracatçı firmaları katıldı. 

TÜRKİYE 1’İNCİSİ OLDULAR 

Törende Birlik bünyesinde yer alan beş alt sektör ile birlik genelinde ilk beşe giren 25 firmaya ödülleri verildi. Donuk ürün ihracatında ise birincilik ödülü Bolu’ya geldi.  Golden Tarımsal Üretim Pazarlama Aş. Türkiye ihracatçılar Birliği 2022 yılı donuk ürün ihracatı Türkiye birincisi ödülünü aldı.

Birincilik ödülünü alan Golden Tarımsal Üretim Pazarlama AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Bektaş yaptığı açıklamada; “Yürüdüğümüz bu yolda Türkiye ihracatçılar birliği donuk ürün ihracatı Türkiye birincisi olmanın gururunu yaşamaktayız. Bu anlamda tüm ekibimize, çalışanlarımıza, tedarikçilerimize ve çiftçilerimize şükranlarımızı sunar çok teşekkür ederiz. Özellikle sayın valimiz Erkan Kılıç'a, Bolu Ticaret ve Sanayi Odamıza, Tarım İl Müdürümüz ve çalışanlarına teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.