Bolu bu muhteşem projeyi bekliyor

Bolu bu muhteşem projeyi bekliyor
7 Nisan 2022

Mülkiyeti Bolu Belediyesine ait Karacasu yolu üzerinde bulunan fidanlığı ihale ile 89 milyon 750 bin TL'ye alan Bolulu ünlü işadamı Oktay Ercan'ın buraya yapmayı planladığı spor kompleksi projesinin ne zaman başlayacağı merakla bekleniyor.

Belediye Başkanı Tanju Özcan ihaleyi alan Oktay Ercan'ın buraya içinde spor hastaneside dahil olmak üzere 100 milyon dolarlık yatırımla muhteşem bir spor kompleksi yapacağını, burada en az 300 - 400 kişinin istihdam edileceğini duyurmuştu.

SÖZÜNDE DURMAK ZORUNDA !

Bolu'da büyük heyecan uyandıran bu proje için başkan Tanju Özcan, " “Bu önceden planlanmış bir şey. Bu proje 2017 yılında hazırlanmış. Böyle bir projeden benim haberim oldu. Ama ben firmaların isimlerini bilmem. Bu projeyi hayata geçirmek isteyen kişi talep etti. Biz uzun süre beklettik. Biliyorsunuz bunun karşısında ormana yer satmıştık. Oradan 180 dönüm yer alınmış. Burası 99 dönüm. Projelerini küçültmek zorunda kalacaklar. Ben orayı satarken Bolu’ya güzel bir yatırım gelsin düşüncesiyle satışı gerçekleştirdim. Yatırımcı sözünde durursa, ki durmakta zorunda canı istediği şeyi yaptırmayız buraya. Almış olması demek her şey yapacak anlamına gelmiyor. Çok güzel bir proje olacak. Böyle bir proje inşallah Bolu’ya kazandırılır. Çünkü burada 300-500 tane insan çalışacak. Ve dünyadaki spor turizmin merkezi haline gelecek Bolu. Projesi 2017 yılında yabancı bir mimar tarafından hazırlamış. Hatta basketbolculara göre yataklar projelendirilmiş. Enteresan bir proje” şeklinde konuşmuştu.

Şimdi tüm Bolu halkı bu muhteşem projenin yapımına ne zaman başlayacağını merakla bekliyor. 

4 yorum yapılmış

  • Hacer arikoglu7 Nisan 2022 - 17:50
    Insallah bekliyoruz merakla
  • bolulu8 Nisan 2022 - 09:52
    güzelim tarım arazisini bedavaya verdiler yetmiyor gibi bir de orayı betonla dolduracaklar.
  • Metin11 Nisan 2022 - 19:23
    Dünyanın en önemli gen kaynağı olan ve milyar dolarlık dünyada ekonomisi olan Bolu fındığının Bu arazide olduğunu okumuştum . Umarım bu fidanlık ve çalışmalar heba edilmez bir otel uğruna !
  • Toprak12 Nisan 2022 - 19:54
    Tarım arazisi lazım değil karnınızı spor kompleksleriyle doyurursunuz ,yazık .

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.