Bolu Belediyesi’nde 77 personele teşekkür belgesi

Bolu Belediyesi’nde 77 personele teşekkür belgesi
15 Ağustos 2018

Bolu Belediyesi Etik Kurulu’nca 77 başarılı personele teşekkür belgesi verildi. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ilgili personelleri kutlayarak, belgelerini takdim etti.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, belge takdimi öncesi bir konuşma yaparak, çalışkanlığı ve davranışlarıyla Etik Kurulu tarafından ödüle layık görülen personelleri kutladı. Başkan Yılmaz, hizmetkâr olmanın ve Bolu’ya hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, “Biz geçici hizmet eriyiz, ama asıl kalıcı olan sizlersiniz. O nedenle yaptığı işin hazzını alarak, Bolu’yu daha yaşanılabilir bir kent, bir dünya şehri yapma konusunda göstermiş olduğunuz gayretlerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Yılmaz, konuşmasının ardından Başkan Yardımcıları Emine Davarcıoğlu ve Zerrin Biçen ile birlikte 77 personele teşekkür belgelerini dağıttı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.