Bolu AK Parti İl Başkanı Suat Güner, davanın devam ettiğini söyledi

Bolu AK Parti İl Başkanı Suat Güner, davanın devam ettiğini söyledi
13 Aralık 2022

Bolu AK Parti İl Başkanı Suat Güner, Belediye Meclis Üyesi Hacer Çınar ile davasından ‘beraat ettim’ diyen Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın açıklamalarını yalanladı. Başkan Güner, davanın devam ettiğini belirterek duruşma evrakını paylaştı.

‏‏‎ ‎

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan geçtiğimiz günlerde düzenlenen Belediye Meclisi Aralık Ayı 2.oturumunda Belediye Meclis Üyesi Hacer Çınar ile süren davasından beraat ettiğini açıklamıştı. Başkan Özcan’ın belediye meclisinde gerginliğe neden olan açıklamaları sonrasında Bolu AK Parti İl Başkanı Suat Güner, Özcan’a evraklarla cevap verdi.

‏‏‎ ‎

BOLU’DAN ÇOK ŞOV İZLEMEYE ALIŞTIK

Mahkeme evraklarını sosyal medyada paylaşarak Özcan’ı yalanlayan Güner, “Bolu Belediye Meclis toplantısında Bolu dan çok şov izlemeye alıştık ve normalmiş gibi geliyor ama bir konuya açıklık getireyim.. Sayın Başkan’ın her zamanki gibi detayını göstermeden elinde salladığı “hukuken de aklandım vicdanen de elimde beraat ettiğimin belgesi var” dediği BAYAN Belediye Meclis üyemize sözlü tacizde bulunmasından sonra yürüyen hukuki süreçte henüz kendi beyanınca “aklanmadığı”, davanın devam ettiği hatta duruşma gün ve saatinin belirtildiği evrak’ı net bir şekilde kamuoyu ile paylaşıyorum

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.