Bizim İsmail başkanı Bolu'ya davet etti

Bizim İsmail başkanı Bolu'ya davet etti
3 Haziran 2023

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a, “Gel kardeşim Bolu’ya dön. Bizde Bolu milletvekili olarak Bolu için destek olalım, Bolu’ya hizmet edelim” dedi.

Bengü Türk TV’de soruları yanıtlayan İsmail Akgül, Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın ulusal gündemle ilgili açıklamaları ve çıkışlarıyla ilgili, “Biz Bolu Belediye başkanımızı kaybettik. Genel siyasete kendisini kurban etti. Sürekli Türkiye gündemi ile uğraşmaktan ilimizde de 4 yıldır herhangi bir hizmet alamadık. Biz sürekli “Bolu’ya dön” diye sesleniyoruz” ifadelerini kullandı.  

“BOLU HALKI HİZMET BEKLİYOR”

“Bir kez daha gel kardeşim Bolu’ya dön. Bizde Bolu milletvekili olarak Bolu için destek olalım, Bolu’ya hizmet edelim diyerek sesleneyim. Bolu halkı bizden de kendisinden de hizmet bekliyor. Kendi şahsi menfaatleri, hayalleri, ütopyaları peşinde koşacağına gelip Bolu’da vatandaşının başında dursun ki bizde Bolu milletvekili olarak ne yapılacaksa memleketimize önünü açalım, hizmet edelim. Bolu’nun vebali, yükü omuzlarında bunun farkına varmalı.”

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.