Beypiliç'in muhteşem şenliğinde binlerce kişi bir araya geldi

Beypiliç tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Beypiliç Personel Şenliği ve Sünnet Şöleni bu yılda At Yaylası'nda binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Beypiliç Genel Müdürü Dr. Sait Koca, şenliği daha da büyüterek devam ettirecekle

Beypiliç'in muhteşem şenliğinde binlerce kişi bir araya geldi
23 Eylül 2023

At Yaylası'nda sabahın erken saatlerinde başlayan Geleneksel Beypiliç Personel Şenliği ve Sünnet Şöleni'ne Bolu'dan ve çevre illerden binlerce vatandaş katılım sağladı.

Şenlikte Beypiliç çalışanları ve aileleri, geniş alana kurulan çadırlar altında piknik yaparken çocuklar ise kendilerine hazırlanan oyun alanlarında eğlenerek uçurtma uçurdu. Alanın farklı bölgelerine kurulan yemek stantlarında binlerce kişiye yemek ikram edildi. Ayrıca ailelere ücretsiz dondurma ve pamuk şeker dağıtımı yapıldı.

Hem çocuklar hem de yetişkinler için farklı yarışmaların düzenlendiği şenlikte, sahne alan sanatçılar birbirinden güzel oyun havalarıyla binlerce kişiyi eğlendirdi. Beypiliç Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Sait Koca, Beypiliç Genel Müdürleri Hamdi Tanrıkulu ve Teoman İnal misafirlerle yakından ilgilendi.

BÜYÜYEREK DEVAM EDECEK

Beypiliç Genel Müdürü Dr. Sait Koca, şenliği daha da büyüterek devam ettireceklerini belirterek, “Bu bizim geleneksek hale getirdiğimiz personellerimizle beraber bir arada olduğumuz bir gün. 2019 yılına kadar her yıl yapıyorduk ama pandemi girince ara vermek zorunda kaldık. Bu yıl yeniden başladık. Önümüzdeki yıllarda daha da büyüyerek devam ettireceğiz. Evet herkes davetlimiz. Eşini, dostunu, komşusunu da getirebiliyorlar. Açık herkese. İnşallah daha da büyüteceğiz.” dedi. 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.