Beykoz seçim sürecini değerlendirdi

Beykoz seçim sürecini değerlendirdi
3 Aralık 2018
Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başkan Aday Adayı Erhan Beykoz, yerel seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Metin’e başarılar dilediğini ifade eden Beykoz, öte yandan, CHP Bolu Belediye Başkan Aday Adayı olarak sahada çalışmalarına devam ettiğini söyledi.
Seçim süreci ile ilgili değerlendirmesinden önce 3 Aralık Dünya Engelliler günü ile ilgili konuşan CHP Bolu Belediye Başkan Aday Adayı Erhan Beykoz, engellilerin gününü kutladı. Fatih Metin’e başarılar dileyen Beykoz, şunları söyledi; “3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bütün engellilerimizin gününü kutluyorum, hepimizin bir engelli adayı olduğunu unutmadan ve engelsiz bir yaşam için Bolu’da Cumhuriyet Halk Partisi olarak hazır olduğumuzu da belirtmek istiyorum. Fatih Metin’e hayırlı olsun diyorum. Başarılar diliyorum. Fatih Metin, önemli yerlerde görev almış, AK Partide ciddi görevlerde bulunmuş, 2007 yılında milletvekili olmuş, daha sonrasında 3 dönemdir de bakan yardımcılığı görevini yapan bir arkadaşımız. Müracaat edenlerin arasında Fatih Metin’in ismi öne çıkmıştı ve AK Partinin Bolu’yu ne kadar önemsediğini de ortaya koydu. Bu anlamda, şu anda henüz adaylığı netleşmiş ama herhangi bir sahaya inmemiş Fatih Metin’le ilgili bir şey söylememiz, doğru değildir, onu elbette vatandaşlarımız değerlendirecektir. Bir dönem, milletvekilliği, 3 dönem bakan yardımcılığı zamanında, bir de ekonominin başında olan Fatih Metin’i, Bolulu yurttaşlarımız değerlendirecektir. Kendisine başarılar diliyorum. Bolu’da yarışın çok güzel geçeceğine inanıyorum. Diğer partilerde herhangi bir isim söz konusu değil ama elbette bize gelen isimler var. Bu bağlamda da diğer partilerle de ilgili bir şey söylemek çok doğru olmaz.” “Güzel yarınlar bizi bekliyor” 3 aydır sahada çalıştığını ve vatandaşla bir arada olduğunu ifade eden CHP Bolu Belediye Başkan Aday Adayı Erhan Beykoz, şöyle devam etti; “Ben yaklaşık 3 aydan beridir sokaklardayım. Bir çok yerde vatandaşla birlikte oluyorum. Taksicileri dolaştım, berberleri dolaştım, belli gruplarla birlikte olmaya başladım. Karaçayır’da gençlerle birlikteyim. Son bir haftadır da engelli arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Sahada olmanın avantajları var. İnsanlar inanılmaz zorluklar çekiyorlar. Son anda her ne kadar suçluyu soğancılar olarak bulsa da Türkiye’de çok ciddi bir ekonomik sıkıntı var. Kışın gelmesi ile yakıt, okulların açılması ile çocukların masrafları üst üste geldiğinde çok ciddi sıkıntılarla yaşıyorlar. Yerinde görüyorum, insanlarla ciddi ilişkiler kurmaya çalışıyorum, samimi ilişkiler kurmaya çalışıyorum. Herkes kendi işini yaparsa, bu memlekette çok ciddi sıkıntılar yaşanmayacak. Esnaflarımızla, engelli vatandaşlarımızla, sporla uğraşan gençlerimizle, yarınları endişeli olan ve yarınlarda çok güzel bir Bolu’da yaşayacak olan, çok güzel bir ülkede yaşayacaklarına inandığım çocuklarımızla, bu ilişkilerimizi kurmaya çalışıyorum. Bu bağlamda çok güzel ilişkilerimiz oluyor. Bolu her şeye layık, bir cennet parçası Bolu’da çok güzel yarınlar bekliyor.”

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.