Belediyenin taşlarını meğer çalışan işçi almış

Belediyenin taşlarını meğer çalışan işçi almış
26 Temmuz 2023

Caner Güngör’ün Mudurnu Belediye Başkanı Belediye’ye ait taşların peşine düştü bakın Belediye’nin taşları nereden çıktı “ başlığı ile yayınladığımız haber Mudurnu'nun eski belediye başkanı Mehmet İnegöl'den açıklama geldi.

İnegöl Mudurnu Belediyesi’ne taş döşeme işi müteahhitliğini yapan kişinin çalışanı Kerem Koç isimli şahsın Mudurnu Belediyesine ait taşları bilgisi ve talimatı olmadan aldığını ve bunu Kerem Koç'unda ifadesinde dile getirdiğini söyledi.

İşte İnegöl'ün Kamuoyuna yönelik yaptığı o açıklamayı aynen yayınlıyor ve bu konunun takipçisi olacağımızı belirtiyoruz.

Bu internet sitesinde 09.06.2023 tarihinde “Akıllara Durgunluk Veren Olay” “Caner Güngör’ün Haberi Mudurnu Belediye Başkanı Belediye’ye ait taşların peşine düştü bakın Belediye’nin taşları nereden çıktı “ başlığı ile yayınlanan haberde olayın gerçekleşme şekli gizlenmek suretiyle; Mudurnu Belediyesi’ne ait taşların benim bilgim ve talimatım dahilinde bir kişi tarafından bulunduğu yerden alınarak işletmekte olduğum Bökesoylar Konağı’na götürüldüğü izlenimi yaratılmıştır.

Söz konusu haber, geçmişte Mudurnu Belediye Başkanı olmam ve gelecek seçimler için adaylığımı açıklamam nedeniyle olayın çarpıtılması, bir kısmının gizlenmesi suretiyle yansıtılmıştır; siyasi kişiliğimi karalamak suretiyle yıpratmak amacına matuftur.

Olay gerçekte bu şekilde gelişmemiştir; Ben olay günü işletmekte olduğum konağın girişinde bulunan taşların deforme olmuş kısımlarının değiştirilmesi için Mudurnu Belediyesi’ne taş döşeme işi müteahhitliğini yapan kişinin çalışanı Kerem Koç ile anlaştım ve deforme olmuş taşların daha önce satın almış olduğum ve konağın merdiven altında bulunan taşlarla değiştirilmesi talimatını verdim. Kerem Koç adlı kişiye çalışma alanını teslim edip,kullanacağı taşların konaktaki yerini gösterdikten sonra konaktan ayrıldım. Konağa döndükten kısa bir süre sonra kolluk kuvvetlerinin konağa gelmesiyle, Kerem Koç adlı kişinin benim bilgim ve talimatım dışında Belediye’ye ait taşları bulunduğu yerden alıp konağa getirdiğini öğrendim.

Bu olayla ilgili olarak Mudurnu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan hazırlık soruşturmasında şüpheli olan Kerem Koç beyanında Belediye’ye ait taşların alınmasında bilgim ve buna ilişkin bir talimatım olmadığını ifade ettiği için olayla ilgili olarak hakkımda soruşturma başlatılmamış; ifademe dahi başvurulmamıştır. Sonuç olarak olayla ilgili olarak Kerem Koç hakkında kamu davası açılmıştır.

Olayla ilgili olarak Mudurnu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada şüpheli ya da başka bir sıfatla yer almamış olmam, soruşturmada ifademe dahi başvurulmaması, olayla ilgili olarak haberde adı geçmeyen “tanımadıkları kişi” olarak söz edilen kişi hakkında kamu davası açılması yukarıda yazılı haber içeriğinin doğru olmadığını en somut kanıtla ortaya koymaktadır.

Siyasi kişiliğimi hedef alan, siyasi rakiplerimin yönlendirmesiyle başkaca araştırma yapılmaksızın üretilmiş gerçek dışı haberciliği kınıyor ve düzeltiyorum. Saygılarımla

3 yorum yapılmış

  • Goca Mudurnu’lu27 Temmuz 2023 - 14:21
    Ha ha biz de buna inandık.
  • Emin27 Temmuz 2023 - 16:50
    İnanıp inanmamak sana kalmış goca mudurnulu ama ne tesadüf tam işçi taşları alırken başkanın be zabıta müdürünün oradan geçmesi iki adımlık yer sanki Mudurnu
  • Hulusi Diker30 Temmuz 2023 - 15:36
    Bu ilçemizde gerçekleşen münferit hoş olmayan bir gelişme.Eski bşk.ile Görevdeki bşk.kardeşimiz keşke diyalogla halletselerdi.Her ikiside Halef selefliğin dışında beraber 1 dönem Belediye Meclisinde birisi bşk.birisi meclis üyesi olarak samimi bir şekilde görev yapmış lardı.Keşke bu seviyeye gelmeseydi. Her iki bşk.da ilçemizin sevilen simaları olması münasebetiyle bu hadise hiç hoş olmadı.Tabii bu benim acizane görüşüm.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.