Belediyenin Karacasu yolundaki arazisinin kiralanması red yedi

Bolu belediyesinin Karacasu yolunda bulunan önceden Türkiye Elektrik Kurumunun deposu olarak kullanılan arsa 30 yıllığına bir otele kiralanacaktı. Fakat bu kiralama işi belediye meclisinde red edildi. Red kararı başkan Tanju Özcan'ı oldukça kızdırdı.

Belediyenin Karacasu yolundaki arazisinin kiralanması red yedi
9 Eylül 2023

Önceden Türkiye Elektrik Kurumunun (TEK) direk deposu olarak kullanılan Alaaddin Yılmaz döneminde ise Bolu Belediyesi'ne kazandırılan Karacasu yolundaki arazide 10 kat imar tadilatı ile birlikte 30 yıllığına bir otele kiralanması için belediye meclisinde oylamaya sunuldu.

Oylamada Ak partili meclis üyeleri ile birlikte CHP'li meclis üyeleri İlkay Bayrak, Feridun Yılmaz ve İYİ Partili meclis üyesi Mansur Şen'in red oyları ile bu arazinin kiralanması için izin verilmedi.

Bu kararın başkan Tanju Özcan'ı oldukça kızdırdığı görülürken, arsanın hangi firmaya kiralanmak istediği henüz öğrenilemedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.