Belediyeden bayanlara yoga ve zumba etkinliği

Belediyeden bayanlara yoga ve zumba etkinliği
28 Temmuz 2022

Bolu Belediyesi, Bolulu kadınların güne sporla ve zinde başlaması için ücretsiz yoga ve zumba etkinliği başlattı. 

Sağlıklı yaşam için özellikle sabah sporlarının önemine dikkat çeken Bolu Belediyesi, isteyen her vatandaşın yararlanabilmesi için kadınlara özel ücretsiz yoga etkinliği düzenledi. Pazartesi ve Çarşamba günleri sabah 09.00’da başlayan ve bir saat süren yoga etkinliğinde kendilerini Nilüfer Parkın yeşillik içindeki eşsiz güzelliğine bırakan kadınlar, alanında uzman yoga eğitmeni Emine Yurdakul’un kontrolünde mini pratiklerle güne rahatlamış ve zinde başlıyor.

Bolu Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Belediyemiz tarafından düzenlenen ve tamamen ücretsiz olan yoga etkinliğimize katılmak isteyen ve spora ilgisi olan tüm kadın vatandaşlarımızı Pazartesi ve Çarşamba günleri saat 09.00’da Nilüfer Park’a bekliyoruz” denildi.

ZUMBADA BAŞLADI

Öte yandan Bolu Belediyesi, kadınlara özel ücretsiz düzenlediği spor faaliyetlerine zumbayı’da ekledi. Bolu Belediyespor’a ait tekvando spor salonunda gerçekleştirilen zumba etkinliğinde kadınlar hem spor yapıyor hem de günün stresini atıyor.  

Bolu Belediyesi tarafından kentte ki spor faaliyetlerini arttırmak üzere başlatılan ücretsiz zumba dans etkinliği vatandaşlar tarafından tam not aldı. Bolu’daki kadınları spora ve sağlıklı yaşama teşvik etmek amacıyla tamamen ücretsiz şekilde başlatılan zumba dansı etkinliği yoğun ilgi görüyor.

Alanında Uzman Yasemin Tuncer’in gözetiminde gerçekleştirilen ve her yaştan kadının katılabildiği zumba dans etkinliği, her salı ve perşembe günleri saat: 19.00’da Bolu Belediyespor’a ait tekvando spor salonunda yapılıyor. 1 Saat süren dans etkinliğinde kadınlar hem spor yapıyor hem de günün stresinden uzaklaşma fırsatı bularak deşarj oluyor.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.