Belediye meclis listesinde kimler olacak ?

Belediye meclis listesinde kimler olacak ?
9 Ocak 2019
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı ve eski Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, partisinin belediye meclis üyeleriyle kahvaltıda buluştu.
City park kafe restoranda gerçekleşen kahvaltıya AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu Belediye Başkan vekili Engin Alemdar, İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Güler, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak ve meclis üyeleri katıldı.
AK Parti’nin yeni dönem için aday gösterdiği Bolu Belediye Başkan adayı Fatih Metin, mevcut belediye meclis üyelerine hitap etti.
MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR
Mevcut meclis üyelerine ilk olarak Bolu’nun gelişimine verdikleri katkı dolayısıyla teşekkür eden Fatih Metin, “Sorumluluk ve vebal gerektiren bir görev yaptınız ve bugünlere geldik. Allah hepinizden razı olsun.” dedi.
YENİ LİSTE NASIL ŞEKİLLENECEK?
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, merak edilen yeni belediye meclis listesi ile ilgili de konuştu. YSK’ya teslim edilecek listelerle ilgili Fatih Metin, teşkilatlarla bir değerlendirme toplantısı yapacağını kaydetti. Listelerde başarının devamı için yenilenmenin zorunlu olduğunu hatırlatan Metin, “Eğer bunu yapamazsak partimizin dinamizmini sağlayamayız.” diye konuştu.
“ÜYE OLMAK DAHİ BİZİM İÇİN EN BÜYÜK ŞEREFTİR, ONURDUR”
Fatih Metin ayrıca listeler konusunda parti içi kırgınlık yaşanmaması temennisinde de bulunarak, “O nedenle tüm yol arkadaşlarımdan anlayış bekliyorum. Partide çeşitli görevler var. Ancak unutmayın ki Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinde neresinde görev alırsanız alın bir şereftir. Üye olmak dahi bizim için en büyük şereftir, onurdur.” ifadesini kullandı.
MEVCUT MECLİS ÜYELERİNDEN TAM DESTEK
Kahvaltıda Fatih Metin’in konuşmasının ardından mevcut belediye meclis üyeleri de görüşlerini paylaştı. Meclis üyelerinin listeye girme beklentisi olmaksızın Fatih Metin’e destek vereceklerini ifade ettikleri kahvaltı Bolu Belediye Meclisi’nin sevilen üyesi Mimar Aytaç Eskicioğlu’nun doğum günü pastasının kesilmesi ile son buldu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.