BEKÇİLERİN DİKKATİ HAYAT KURTARDI!

Olay Bolu'da gece saat 01:45 sularında Semarkant Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde devriye atan Bolu Emniyetine bağlı Bekçiler bir şahsın balkondan atlamak üzere olduğunu fark etti.

BEKÇİLERİN DİKKATİ HAYAT KURTARDI!
9 Ocak 2024

Gece saatlerinde devriye atan gece bekçileri bir şahsın bağırarak balkondan sarktığını ve atlamak üzere olduğunu fark ederek müdahele etti. 2 Bekçinin aşağıda şahsı oyalaması ile diğer ekip arkadaşları apartman içerisinden daireye girdi. Evin içerisinde annesi olduğu öğrenilen şahsın kapıyı açması ile birlikte balkonda atlamak üzere olan şahsı yakalayan bekçiler adeta hayatını kurtardılar. Alkollü olduğu ve uzun süredir ekonomik sıkıntılar içerisinde olduğu iddia edilen şahıs daha sonra ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen Bolu Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı. 

Apartmanda yaşayanlar ve Mahalle sakinleri olaya hızlı müdahale eden ekipleri camlarından ve balkonlarından tebrik ettiler. 

1 yorum yapılmış

  • melungeon14 10 Ocak 2024 - 18:42
    bekçiler görevini yapmış halal olsun....

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.