Başkan Tanju Özcan Serenay Sarıkaya'yı makamına gazoz içmeye çağırdı

Başkan Tanju Özcan Serenay Sarıkaya'yı makamına gazoz içmeye çağırdı
12 Ağustos 2023

Yeni dizisinin çekimleri için Bolu’ya gelen Seranay Sarıkaya, sosyal medyada, “Bolu’yu seviyorum…” etiketiyle 2 fotoğraf paylaştı. Sarıkaya'nın bu paylaşımından hemen sonra Belediye Başkanı Tanju Özcan'da bir paylaşım yaparak ünlü sanatçıyı makamına gazoz içmeye çağrıdı 

Netflix’te yayımlanacak “Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisinin çekimleri için ekip Bolu’ya geldi. Filmin başrolünü oynayan Serenay Sarıkaya da ekiple beraber çekimlere başladı. Bolu’nun bir yaylasında gerçekleştiği belirtilen çekimler sırasında, Sarıkaya sosyal medyadan sık sık paylaşım yapıyor.

Son paylaşımında ise Bolu’yu ön plana çıkardı. Karavan önünde çekilen 2 fotoğrafını sosyal medyaya yükleyen Sarıkaya, “Bolu’yu seviyorum” notunu paylaşımına ekledi.

Sarıkaya’nın bu paylaşımından hemen sonra Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'da bir paylaşımda bulunarak, "Dizi çekimleri için Bolu’da bulunan @SrnySrkyResmi  hanımefendinin ‘BOLU’YU SEVİYORUM’ paylaşımı bizleri mutlu etti. Bolu halkının temsilcisi olarak kendisini Bolu Belediye Başkanlığı’na davet ediyorum. Çayımız, kahvemiz, gazozumuz meşhurdur" dedi ve yazının sonuna sinsi bir gülücük ekledi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.