Başkan Tanju Özcan İl Başkanı Suat Güner'in paylaşımına böyle cevap verdi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti İl Başkanı Suat Güner’in ‘Hesap vakti yaklaştı’ diyerek yaptığı paylaşıma cevap verdi.

Başkan Tanju Özcan İl Başkanı Suat Güner'in paylaşımına böyle cevap verdi
23 Ekim 2023

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, sosyal medya hesabından “Hesap vakti yaklaştı” diye paylaşım yapmış, paylaşımında, “Müracaat edilir edilmez geçirdiği uykusuz gecenin ardından Adliyeye koşturup hakkındaki yolsuzluk ve usulsüzlük klasörlerini alıp basın toplantısı yapan ve "içi boş" diyen Tanju Özcan ve şürekâsı için hesap vakti yaklaştı. İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş tespitlerine göre: Tanju Özcan iliklerine kadar yolsuzluk ve usulsüzlük çamurunda yüzüyor. Hemen hemen tüm Başkan Yardımcısı atamaları usulsüz, Onlarca Müdür ataması ile haksız menfaat sağlandı, Onlarca ihaleden milyonlarca lira haksız menfaat temin edildi, Tanju Özcan'a inanarak işlem yapan onlarca memur ve personelin sorumlu olduğu tespit edildi...Bolu bu tarihi utançtan kurtulacak!” ifadeleri yer almıştı.

Bu sözlerin ardından düzenlediği basın toplantısında bu paylaşıma değinen Başkan Özcan, “Belediyeyi çocuk oyuncağı mı sanıyorsun sen, Cumhurbaşkanının deyimiyle üç koyunu güdemeyecek adamsın senin gibi bir adam bu belediyeyi yönetmeye kalkarsa iki ay yönetemez. İki ay da belediyeye iflas bayrağını çeker. Parasızlıktan belediye binasını satar. Doymadı yalan söylemeye zavallı hurdacı sen belediyeye hurdaları sat, utanmadan seçimi kaybet, en büyük oy düşüklüğünü Bolu’ya yaşat. Sonra hikâyeden belediye başkanı olacağım de oğlum seni görevden alacaklar ben bilmiyor muyum? Kimi kandırıyorsun sen” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.