Başkan Tanju Özcan belediye personelini fişliyor mu?

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem yaptığı açıklamada Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın belediye personelini fişlemeye başladığını söyledi.

Başkan Tanju Özcan belediye personelini fişliyor mu?
14 Şubat 2024

"Yerel seçimler yaklaştıkça CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı kaybetme telaşı sardı" diyerek açıklamasına başlayan Cihan Özkalem "Bu telaş ve panik ile Bolu Belediyesinde “korku imparatorluğu” kuran Tanju Özcan, güvenilir kaynaklarımızdan aldığımız duyumlara göre Belediye personelini tek tek sosyal medya beğenilerine ve gönderilerine bakarak fişlemeye başlamıştır. Bu durum personelde büyük bir huzursuzluk ve memnuniyetsizlik yaratmıştır. Göreve geldiği ilk gün Kur’an-ı Kerim’i ve bayrağı öperek: “Bolu’muzu tarafsız bir şekilde, kimseyi ayırmadan ve kimseyi kayırmadan yöneteceğine” yemin eden Tanju Özcan, yeminini bozmuştur. Bolu Belediyesinde görevli personelleri, sosyal medyadaki beğeni ve gönderilerine bakarak tek tek fişleyen Tanju Özcan, “kimseyi ayırmadan, kayırmadan yönetememe” yeminine sadık kalamamış, üstü kapalı tehditler ve baskılar ile belediyede kurduğu “dikta” yönetimine hız kazanmıştır" dedi.

Zorbalıkla, baskıyla, zulümle Bolu gibi bir şehri yönetemezsin

Özkalem açıklamasının devamında "Tanju Özcan, yeminini bozmanın kefaretini 31 Mart gecesi ödeyecektir. Tanju Özcan’a sesleniyorum: İnsanların ekmeğiyle, rızkıyla oynamak “şehrül emin” sıfatı taşıması gereken bir belediye başkanına yakışır mı? Sen artık “şehrül emin” değil “şehrül müstebit” sıfatını taşıyorsun. Zorbalıkla, baskıyla, zulümle Bolu gibi bir şehri yönetemezsin. Belediye Meclis toplantılarını kafana göre yönetip, zorba bir şekilde meclis üyelerini kovamazsın. Hukuk dışı yöntemlerle personeli görevden alamazsın, canının istediği gibi toplantıyı açıp kapatamazsın. Zorba idare tarzın, hukuku ve insan ilişkilerini çiğneyen üslubun ve “ben yaptım, oldu” hareketlerin ile Bolu Belediyesini 5 yıl daha idare edemezsin. Ne belediye senin babanın çiftliği ne de orada çalışan emekçi personel senin emir erin! Her insanın siyasî fikri ve temayülü vardır. Bunlar üzerinden insanları “şucu, bucu” diyerek fişlemek ve “hesabını seçimden sonra soracağım” ne demek?

Belediye personelinin ekmeğiyle, onuruyla, duruşuyla uğraşmayı bırak da yoluna bak! Yolcudur Abbas, bağlasan durmaz! Artık o zalim ellerini, derdi çoluk çocuğuna ekmek götürmek olan masum insanların üzerinden çek! Bir de hukukçusun. Fişlemenin özel hayatın gizliliğini ihlal sonucu doğuracağını bilmiyor musun? İnşallah, 31 Mart gecesinde MHP’nin zaferini göreceğiz. O vakitten sonra Bolu Belediyesinde mobbing, fişleme, ötekileştirme, nepotizm, adam kayırmacılık, kovma, haksız yere görevden alma gibi gayri insani ve gayri ahlaki hiçbir teşebbüs olmayacaktır. Çünkü biz yaratılanı Yaratandan ötürü hoş gören bir medeniyete mensubuz. “Ayırmadan, ayrışmadan” yönetimin ve insan onurunun teminatı MHP olacaktır" ifadelerine yer verdi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.