Başkan sen çıldırsan ne olacak

Başkan sen çıldırsan ne olacak
4 Nisan 2016

Haftanın en önemli maçı olan Boluspor Kardemir Karabükspor maçı sonrası Fahri Gündüz'ün objektifine yansıyan bu kare bir hayli dikkat çekti. Başkan Savaş Abak ceketi çıkarıp çıldırmış pozları verirken Boluspor'lu futbolcu Zenke'nin elini böyle öptü.

Boluspor için her maç üç puandır sahaya da 3 puan için çıkılır galibiyetler geldiğinde göklere çıkarırız mağlubiyetler olduğunda seviyeli bir şekilde eleştiri yapıla biliriz. Her zaman takım oyunu tartışa biliriz eleştiride ola bilir ama Kardemir Karabükspor maçı her maçın önüne geçer adeta iki komşu şehir bir birlerini mağlup etmek için mücadele ederken 90 dakikaların sonunda alınan sonuçlarla bir taraf sevinir bir taraf üzülür. Büyük bir derbi niteliğinde olan Boluspor Kardemir Karabükspor maçları uzun yıllar konuşulurken yine uzun yıllar konuluşulacak bir maç tarihe geçer maç sonu Kemal Tokak mağlubiyeti çabuk unutup Zenke ile de şakalaşması maçın farklı bir şekilde önüne geçerken Boluspor taraftarı da bu harekete bir hayli üzülmesi dikkatlerden kaçmadı. Boluspor’un aldığı sonuçlarla adeta tüm kesimler üzüntüden bir birini yerken Kardemir Karabükspor maçı mağlubiyeti de camiada büyük bir yara açmış oldu. Taraftarların en çok önem verdiği maçlardan biri olan Kardemir Karabükspor maçında takımlarından galibiyet beklerken maç içinde yaşananlarda maç öncesi maç sonrası maç içi dikkatlerden kaçmadı. Karşılaşmada maraton tribün mağlubiyet den dolayı üzüntüden ne yapacaklarını şaşırırken kapalı tribünde yaşananlar olaylar karşılaşmaya farklı bir boyut getirirken Kemal Toka ile Kardemir Karabükspor’ lu oyuncu Zenke’nin bir birleri ile şakalaşmaları da dikkatlerden kaçmadı. Bir tarafta üzüntü varken bir tarafta sinirler gerginken verilen tartışmalı penaltı Boluspor’ un mağlubiyetini hazırlarken Kemal Tokak mağlubiyeti unutmuş Zenke’ nin elini öpmesi de objektifler yansıması dikkatlerden kaçmadı. Karşılaşma sonrası iki oyuncu uzun uzun bir biri ile şakalaşırken Kemal Tokak’ın bu hareketi bazı kişilerden tepki aldı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.