Başkan Özcan yine "kaybedersem siyaseti bırakırım" dedi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan katıldığı canlı yayın programında, "Yerel seçimi kaybedersem siyaseti bırakırım" dedi. 

Başkan Özcan yine "kaybedersem siyaseti bırakırım" dedi
19 Ocak 2024

TV100’ün ilgi ile takip edilen programı Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık'a konuk olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Canlı yayında yerel seçimleri kaybederse siyaseti bırakacağını söyleyen Özcan, kağıda yazıp imzaladı.

"KAYBEDERSEM BIRAKIRIM SİYASETİ"

Özcan şu ifadeleri kullandı: "Bu sefer açık bir şekilde imzalayıp Erdoğan Aktaş Beye vereceğim. Ben seçimi kaybedersem bırakırım siyaseti."

ERDOĞAN KAZANIRSA DA SİYASETİ BIRAKACAKTI

Özcan, 14 ve 28 Mayıs'ta gerçekleşen seçimler öncesinde katıldığı Haber Global TV canlı yayınında, "Recep Tayyip Erdoğan kazanırsa Bolu Belediye Başkan adayı olmayacağım" açıklamasında bulunmuştu. "Hayatımda hiç kıvırmadım" diyen Özcan, "2024 yılında seçilme şansım yüzde 100 de olsa Bolu Belediye Başkanlığına aday olmayacağım." demişti.

3 yorum yapılmış

  • Dertli 19 Ocak 2024 - 08:35
    Boş işler başkanı.
  • Köroğlu19 Ocak 2024 - 17:27
    Tamam anlaşıldı," Aşağıdan yukarıdan, bana ne yazdan bahardan, ezrailin gelir kendi, ne ağa der, ne efendi, sayılı günler tükendi, yolun sonu görünüyor" . Fazla söze gerek yok.
  • Mehmet 20 Ocak 2024 - 17:50
    Hani tayyip erdoğan kazanırsa bulacaktı siyaseti bu kivirmak degilmi

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.