Başkan Özcan sosyal medyadan yine esti gürledi

Başkan Özcan sosyal medyadan yine esti gürledi
16 Mayıs 2023

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yine gece saatlerinde sosyal medya hesaplarından attığı mesajlarla dikkat çekti. Özcan Millet İttifakına "PKK terör örgütüdür,Apo cezaevinden tabutla çıkacak, sığınmacılar derhal gönderilecek demekten çekinmeyelim" demelerini tavsiye etti. Bir bakıma CHP’ye  HDP ile ilişkileri nedeniyle sert tepki gösteren Özcan, milliyetçilerin üzüldüğünü belirtti.

HDP'nin 3 kuruşluk oyu diyen, PKK'nın terör örgütü olduğunu haykıran ve sığınmacıların derhal gönderilmesi gerektiği yönünde çağrıda bulunan Başkan Özcan'ın bu paylaşımlarının özellikle Millet ittifakında nasıl bir karşılık bulacağı merakla bekleniyor.

İşte Başkan Tanju Özcan'ın 24.00'dan sonra yaptığı o paylaşımlar....

HDP'NİN 3 KURUŞLUK OYU

Artık yeter ABD uşağı HDP nin 3 kuruşluk oyunu alacağız diye,milyonlarca Türk Milliyetçi, Atatürkçü insanı üzüyorsunuz..Çadır Mahkemelerini kuran, Apo mektubu okutan, Osla da kirli pazarlıklar yapan,13 milyon sığınmacıyı göndermeyiz diyenlere oy vermeye mahkum ediyorsunuz insanları..net ve açık olalım PKK terör örgütüdür, Apo cezaevinden tabutla çıkacak,sığınmacılar derhal gönderilecek demekten çekinmeyelim!!

KEMAL BEY NET OLMALI

Kemal bey de net olmalı…Bırakalım Suriyeli kardeşlerimizi davulla zurnayla gönderelim edebiyatını…isteyerek veya zorla gidecekler kardeşim..nokta..demek lazım!! Biz halkımıza bakamıyoruz 13 milyon a bakmak zorundamıyız!!!! Yeter artık..Adam göndermem diyor..hala oy alıyor..

GÖNDERMEYECEĞİZ DİYENİ GÖNDERELİM

Türk Milletine çağrımdır…Gelin değiştirelim..Yarın çoluğumuza çocuğumuza,malımıza, namusumuza çökecek Suriyeli, Afgan, Iraklı kim varsa gönderelim..Göndermeyeceğiz diyeni gönderelim…Allah aşkına…10 yıl sonra TÜH demeyelim!!!

BAY KEMAL'DE GÖNDERECEK

28 Mayıs sığınmacıları göndermeyeceğim diyenler ile göndereceğiz diyenlerin seçimi olacak…Kalsın diyenler RTE ye, gitsinler diyenler KK ya o verecek…Ben nasıl gönderdiysem BAY KEMAL de gönderecek!!

8 yorum yapılmış

  • #VAYYAŞ16 Mayıs 2023 - 12:49
    YÜRÜ BE. SENİ CHP DE GENEL BAŞKAN OLARAK GÖRMEK İSTERİZ.
  • Atsız 16 Mayıs 2023 - 13:20
    Selo ya da selam göndereceniz mi
  • tahsin16 Mayıs 2023 - 16:00
    seni atatükcü diye partiden attılar sen hala kılıćtar oglu diyorsun başka bir parti desen anlarım hayret edici bir olay ben bi anlam veremiyorum
  • Murat 16 Mayıs 2023 - 14:17
    Şimdi boluda sığınmacı kalmadımı hepsini gönderdinizmi sayın başkan?
  • Ziver16 Mayıs 2023 - 17:10
    Sanki boluda sığınmacı kalmadımı parklar sığınmacı dolu
  • İbrahim kıymaz 16 Mayıs 2023 - 19:32
    Pazartesi günü pas pasın altına baktınız mı, ne buldunuz, bazen esip gürlüyordunuz da, HDP bolu il başkanı size verilen 3800 oyu geri istedi savcılığına müracaat ettiğini duyduk
  • Gerekmez16 Mayıs 2023 - 23:33
    PKK terör örgütleriyle bir olup bastakini göndermek zaten vatanı satmaktir kime ne anlatıyorsunuz siz Allah aşkına yapmayın yazıktır günahtır 14 Mayıs'ta kınamiz vardı 28 Mayıs'ta düğünümüz var bekliyoruz ...
  • Bolulu17 Mayıs 2023 - 19:12
    Hic sasirtmiyorsun. Suriyelileri gonderdim diyorsunda bu boludaki yabancilar turistik amaclimi burdalar. Chp suyundan ictin ya sende yalan bitmez.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.