Başkan Özcan "Siyasette kendisinden çok şey öğrendim"

Başkan Özcan "Siyasette kendisinden çok şey öğrendim"
22 Ekim 2020

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener “Memleket Gezileri” kapsamında bir dizi ziyaret için Bolu’ya  ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a makamında ziyarette bulundu. Başkan Özcan, “Siyasette kendisinden çok şey öğrendim” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a makamında ziyarette bulundu. Başkan Tanju Özcan, Meral Akşener'i misafir etmekten memnuniyet duyduğunu dile getirerek, “Sizi burada ağırlamaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz. Ben ilk milletvekili seçildiğimde Başkanım o zaman meclis başkanvekilimizdi. Bende onun kâtip üyesiydim. Odalarımız yan yanaydı. Sık sık istişare, sohbet etme buluyorduk. Siyaseten kendisinden çok şey öğrendim. Bugünde Bolu Belediye Başkanı olarak, İYİ Partimizin Genel Başkanı olma sıfatıyla sizleri burada ağırlamaktan büyük mutluluk, onur duyduk” şeklinde konuştu.

İsraf yapmıyoruz savurganlık yapmıyoruz"

Başkan Özcan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in esnafın sesini duyurmak adına yaptığı ziyaretlerin önemli olduğunu vurgulayarak; “Sürekli takip ediyoruz sizi.  Bence çok güzel bir şey yapıyorsunuz esnafın sesini duyurma adına. Esnaf sesini duyuramıyordu. İsraf yapmıyoruz, savurganlık yapmıyoruz. Tasarruf yapıyoruz her alanda. Milletin parasını idareli kullanıyoruz. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyup kolluyoruz. 1.5 yıldır kredi vermemelerine rağmen gemimizi yüzdürüyoruz. Şuanda günü geçmiş borcu olmayan belediyelerden bir tanesiyiz. Siz buradayken şunu da söylemeliyim. Bunu da bütün Türkiye duymalı. Maalesef biz merkez hükümet tarafından muhalefet belediyeleri olarak yok sayılıyoruz. Bugüne kadar 1,5 yıl süre geçti.

"İYİ Partili meclis üyelerimizle ittifak yapmıyoruz birlikte yönetiyoruz"

Bir bakanımız daha Bolu’ya geldi. Hiçbir bakanın geliş programı bize bildirilmiyor. Bizi tamamen yok sayıyorlar. Bakanlarla görüşmemizi istemiyorlar. Bakanların programından haberdar etmiyorlar. Biz bunu şaşkınlıkla izliyoruz. Onun siz uygun mecralarda muhakkak dile getirirsiniz. Devletin geleneğine de uygun değil. Bolu halkının iradesine de saygısızlık. Bu sadece Bolu’da değil, başka şehirlerde de oluyor. Biz buna rağmen verdiğimiz tüm sözleri eksiksiz yerine getirmeye gayret ediyoruz. Sizlerin de bu çalışmalarınızda büyük gurur duyuyoruz. Burada İYİ Partili meclis üyelerimizle biz, ittifak halinde değiliz birlikte yönetiyoruz. Sizleri de burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış

  • Akil22 Ekim 2020 - 20:21
    Komik

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.