Başkan Özcan şimdide dosya fırlattı

2 Ağustos 2022

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye meclis toplantısında hakkında açılan soruşturmalar kapsamında Danıştay’ın kendisini lehine verdiği kararın yer aldığı dosyayı AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay’a doğru fırlattı. Yaşanan olay sonrasın meclis salonunda gergin anlar yaşandı.Bilindiği üzere daha önce de başkan Özcan poşet çay fırlatmıştı.

Bolu Belediye Meclisi Ağustos Ayı 1’inci Oturumu, Belediye Meclis Salonunda, Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın başkanlığında toplandı. Gerçekleşen oturumda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay arasında sert tartışmalar yaşandı.

Yuva köyünde yaşanan zehirlenmelere ilişkin Özcan ile Akbay arasında tartışma yaşandı. Başkan Özcan, tartışma sürerken Danıştay kararının yer aldığı dosyayı göstererek, “Beni şikayet edip duruyorsunuz ne oldu. 4 tane soruşturma izni verilmişti Danıştay’dan geldi. Ben size bunlar hukuksuz kararlar demiştim. Al hepsini dördünü de kaldırdı.” diye konuştu.

Başkan Özcan, daha sonra “Al oku” diyerek Danıştay kararının yer aldığı dosyayı AK Parti’li Akbay’a doğru fırlattı. Başkan Özcan, “Kararı okumak istersin diye yüzüne çarpmak için attım. Hakim, beni ve arkadaşlarımı haklı bulmuş. İftira atarken iki de bir şikayet ederken iyiydi şimdi ne oldu.” dedi.

Özcan, Akbay’ın ‘Yüzüme çarpamazsın” şeklindeki tepkisi üzerine ise “Çarparım yargı kararı o. Senin yüzüne attım da oraya kadar ulaştı.” İfadelerini kullandı.

5 yorum yapılmış

  • Gulay2 Ağustos 2022 - 15:54
    Tanju baskan Bolu'nun çocuğu yakasını brakinda işini yapsın rahat verin huzur verin siyasete gelince bolu halkı olarak hemfikirizki o CHP yönetiminde olduğu için değil Bolu'nun çocuğu olduğu için secildi yönetime geldiğinden beri bir satasmadir gidiyor buna
  • Bolulu2 Ağustos 2022 - 18:29
    Başkanı taşıran nasibini alır hiç bir iş yapmadığınız gibi birde köstek oluyorsunuz bunun olu halkında farkında bundan böyle Tanju özcan ceketinide koysa başkan olur siz çapaladıkca batağa saplanıyorsunuz helal başkanım
  • Serpil kayaaslan 2 Ağustos 2022 - 23:32
    Helal olsun sana başkan
  • VATANDAŞ5 Ağustos 2022 - 05:32
    HERKES HAKETTİĞİNE MARUZ KALIR...
  • Asi 146 Ağustos 2022 - 00:12
    Helal sana başkanım daha bide yaptıklarından utanmıyorlar ayıp be AKP Bu ya ne kazandırdı Hayır zamanında Allahını Yılmaz kazandırdı belediye olarak hangi AKP Bolu milletvekili taşın altına elini koydu hep ceplerini doldurdular Ankara da mecliste yattılar Allattin çalıştı ama şimdide Tanju bey çalışıyor önüne işine engel olmayın

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.