Başkan Özcan meclis toplantısında adayları açıkladı

Başkan Özcan meclis toplantısında adayları açıkladı
4 Ekim 2022

Belediye Başkanı Tanju Özcan Belediye Meclis toplantısında uzun süredir şoförlüğü yapan Ali Karaman'ın MHP'den Dörtdivan belediye başkan aday adayı olacağını yine Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert’in AK Parti’den aday olacağını belirtti.

Başkan Özcan Belediye Meclis toplantısında bombaları patlattı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert’in AK Parti’den aday olacağını belirterek, "Güler Mert hanım efendi. Bana ‘Ak Partiden aday olmak istiyorum’ dedi. Ben kendisine saygı duyuyorum. Hayırlı olması dileklerimi iletiyorum" dedi.

ŞOFÖRÜDE MHP'DEN ADAY

Başkan yine uzun yıllar şöförlüğünü yapan Ali Karaman'ında Dörtdivan ilçesinde MHP'den aday olmaya hazırlandığını dile getirerek, "Bu arada aday falan deyince Ali'de MHP'den Dörtdivan belediye başkanı adayı olmak istiyor" dedi.

 

6 yorum yapılmış

  • Murat5 Ekim 2022 - 00:20
    Siyasi dansözlük sözcüğünü kullanmak istemiyorum ama seçim iklimine girdiğimiz ne kadar aşikar gün yüzüne çıkarıyor kişilerin kişiliklerini kişilik zaaflarını karakterlerini karaktersizliklerini herkesi memnun etme gayretleri her kabın şeklini almaya çalışmalar filan sezon açılmıştır iyi seyirler
  • Bolulu 5 Ekim 2022 - 18:21
    Ali kardeşime yakışır inşallah da olur
  • Mehmet ince5 Ekim 2022 - 20:32
    Ali karaman arkadasimin en iyi sekilde belediye baskanligi görevini yerine getirecegine inaniyorum Ali kardesim memleket aşığı biri olarak Baskanlik sana cok yakisir
  • Ömer bahtiyar6 Ekim 2022 - 15:53
    Dörtdivan sana sen dörtdivana aşık Sendeki bu inanç bu azim oldukça Daha iyi yerlere geleceksin reis
  • Bahtiyar çinar8 Ekim 2022 - 16:17
    Idealist dürüst çalışkan bir insan dörtdivana yakışacak bir Belediye Başkanı adayı güzel şeyler başaracağına inanıyorum inşallah yolu açık olur....
  • Melih Sarı8 Ekim 2022 - 16:27
    Ali kardeşimizin göstermiş olduğu çaba,gayret ve azim ile kendisine verilen görevleri yeri getirebilme özelliği sayesinde bu başkanlık gorevinide Ahlakıyla,saygı ve sevgisiyle yerine getireceğinden hic şüphem yoktur. Hayırlısı olur işallah.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.