Başkan Özcan Hacer Çınar'ı mahkemeye veriyor

Başkan Özcan Hacer Çınar'ı mahkemeye veriyor
22 Şubat 2023

Bolu Belediyesi'nin meclis toplantısında çıkan tartışmada AK Parti'li Meclis Üyesi Hacer Çınar, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a su şişesi fırlatıp ağır sözler söylemişti. Bolu Gazetesi editörü Caner Güngör'ün edindiği bilgilere göre Başkan Tanju Özcan Meclis Üyesi Hacer Çınar'ı 'kamu görevlisine alanen hakaret, tehtid ve fiziki saldırı' şuçlarından mahkemeye veriyor. 

HABER : Caner Güngör

Bolu Belediye Meclisi'nde depremzedelere yardım konusunun görüşülmesi için olağanüstü toplantı düzenlendi. Toplantının son bölümlerinde Bolu Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasında tartışma yaşandı.

AK Partili üye Çınar, Tanju Özcan'a su şişesi fırlattı

Oylama sırasında yaşanan gerginlik sırasında arka sıralarda oturan AK Partili Meclis üyesi Hacer Çınar, Başkan Özcan'a su dolu pet şişeleri fırlattı. Şu şişesi Özcan’ın yanından geçti. Zabıta memurları kürsünün önünde önlem aldı.

Hacer Çınar, "Depremin üzerinden siyaset yapıyorsun ahlaksız adam." derken, Tanju Özcan, "Bana ahlaksız diyemezsin." dedi.

Öfkesi dinmeyen Hacer Çınar, "Pisliksin sen." derken, Özcan, "Hacer Hanım bu laflar sana çok yakışıyor." diyerek karşılık verdi.

Başkan Özcan mahkemeye veriyor

Tüm bu yaşananların ardından Bolu Gazetesi editörü Caner Güngör'ün edindiği bilgilere göre Bolu Gazetesi editörü Caner Güngör'ün edindiği bilgilere göre Başkan Tanju Özcan Meclis Üyesi Hacer Çınar'ı 'kamu görevlisine alanen hakaret, tehtid ve fiziki saldırı' şuçlarından mahkemeye veriyor. 

3 yorum yapılmış

  • Babacan22 Şubat 2023 - 15:04
    Vermesi lazım tabiki su şişesi silaha girer.tazminat davasıda açması lazım 5,,6 milyon hastanede temizlik kadrosunda başlayan meclis üyesininde mal varlığını nasıl yaptığıda anlaşılır bu şovmenin
  • Nezahat Bıdık23 Şubat 2023 - 00:22
    Başkanım gereğini yapacağınıza emindim, mahkemeyi kazandığınızda gelirini de depremzedelere bağışlayacağınızdan de eminim.
  • Tenekeci 23 Şubat 2023 - 09:24
    Aynı durum Türkiye Büyük millet meclisi başkanlığında oldu var sayalım biri çıktı başkan,a aynı işlemi yaptı ne olurdu sonu düşünün size liderlik edenlere saygı çerçeveniz bumu ama az kaldı bu millet artık gerçek yüzünüzü gördü gideceksiniz gidicisiniz ve gitmek mecburiyetindesiniz

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.