Başkan Özcan bu klibi paylaştı

Belediye Başkanı Tanju Özcan, milletvekili Arzu Aydın için "Allah seni biz Bolululara bir daha Milletvekili olarak görmeyi nasip etmesin" dedi ve bu klibi paylaştı.

17 Nisan 2022

Başkan Tanju Özcan'ın seçim vaadlerinden biri olan Hisar Tepesindeki projeyi çok istemesine rağmen çalışmalar için gerekli izini alamamış akebindede geçtiğimiz günlerde Bolu Milletvekili Arzu Aydın ile Bolu'ya gelen Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz stadion kalıntılarının olduğu bölgede kazı çalışması yapılarak açık hava müzesi haline getireleceğini duyurmuştu.

Başkan Özcan bilindiği üzere bu projeyi milletvekili Arzu Aydın'ın engellediğini sık sık dile getirerek kendisine engel olduğunu dile getirmişti. Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz'un açıklamarından sonra stadion kalıntıları önündeki reklam panoları kaldırılsada henüz bir kazı çalışması başlamadı.

Yaşanan bu gelişmelerden sonra Başkan Özcan, "Allah seni biz Bolululara bir daha Milletvekili olarak görmeyi nasip etmesin" diyerek hazırlattığı klibi sosyal medya hesaplarından başladı.

7 yorum yapılmış

  • Mustafa Yüğün17 Nisan 2022 - 17:25
    Arkeolojik alanlara park yapma cahilliği de Than-Ju Özcan'a ve cahil chp'ye yakışırdı.
  • Bolulu17 Nisan 2022 - 22:49
    Asıl Tanju Özcan'ı bir daha nasip etmesin. Bolu tarihinin en şovmen ve beceriksiz belediye başkanı olarak anılacaksın bay Tanju
  • Bolulu 18 Nisan 2022 - 00:50
    Orada bir tarih yatıyor ve yakında kazı başlayacak bunu bilmiyormuş gibi kafe yapıp kimlere verilecekti acaba tipik CHP zihniyeti Bolu niye bir Göbeklitepe olmasın tabi Tanjunun işine gelmez Şunu aklınızdan çıkarmayın Bolu turizm şehridir doğasıyla önplana ćıktığı gibi tarihi eserleriyle ön plana çıkacaktır.Gitde kafeni başka yere yap yermi yok Alaaddin Başkan sana dünya kadar Mülk bıraktı sat sat bitmedi burayadamı gözkoydun ama nafile Devlet çok şükür ko
  • Vatandas18 Nisan 2022 - 10:11
    Atama ile milletvekili olan Arzu Aydın Boluluların %52 oyu ile seçilen Tanju Özcan'ın çalışmalarına engel oluyor.Bolulular görüyor.Tanju Özcan'ın oylarını artırıyorlar.
  • Doğs18 Nisan 2022 - 19:14
    Bu kuraklıkta meralarda hala mallar dolaşiyor.Bolu lunun ot yerıne kökle beslanmeyı terçih etmiş.Amin Sn Tanju bey
  • Boluluyum Bolulu 19 Nisan 2022 - 10:19
    Akp demek Bop projesi demektir Akp demek Irak Suriye Libya gibi olmak demektir
  • Boluluyum Bolulu 19 Nisan 2022 - 10:19
    Akp 20 yıldır iktidarda bu zaman içinde Akp li Bolulu bir Milketvekilinin Kürsiye 1 kez olsun çıkıpta Bolunun sorunlarını eksiklerini beklentilerini ülkenin gündemini konuşmadılar hiç Tek yaptıkları mecliste oturup yasa kanun oylanacağı zaman parmak kaldırıp indirmek başkada bir işe yaramadılar aldıkları hep haram maaşdır

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.