Başkan kararlı yol açılacak

Başkan kararlı yol açılacak
10 Mayıs 2022

Belediye Tanju Özcan, Çakmaklar Mahallesi Mezarlığı’ndaki olayların ardından ilk kez konuştu. Özcan, "O yol açılacak" dedi.

Belediye Meclis toplantısında konuşan Başkan Özcan, "Bu kararda imzası olan, o yol oraya konuldu diyen milletvekili, mal bulmuş mağribi gibi gidiyor oraya; şov yapmak için. Dese ki en azından, 'ya biz o kararı almışız, benim de imzam var ama yanlışmış pişman oldum bu karardan, açılmasın bu yol' dese onu da anlayacağım. ‘Her aldığımız kararı uygulamak zorunda mısın?’ Kabile mi yönetiyoruz burada? Devlet yönetiyoruz. Bu nasıl bir şey? Böyle bir şey olabilir mi? İnsan imzasının olduğu bir kararı gidip protesto eder mi? Pişmanlık yok, yüzü kızarmadan oraya gidiyor. Ayıptır bu." dedi.

"ÇAKMAKLAR MAHALLESİ HALKINA DA SESLENİYORUM, O YOL AÇILACAK"

Çakmak mahallesi halkına seslenen Özcan, "O yol 14’5 metre olarak planlanmış 10 veya 8 metreye düşüreceğiz. O yolu açacağız! Kimsenin bilmediği bir şey daha söyleyeyim. Arkadaşlar o bölgedeki apartman sakinleri ile hiç konuştunuz mu? Geceleri orada fuhuş yapıldığını biliyor musunuz? Geceleri orada alkoliklerin cirit attığını, hapçıların cirit attığını biliyor musunuz? İnsanların çocuklarını balkona çıkartamadıklarını biliyor musunuz?" dedi.

“O KADAR SİNİRLENDİM Kİ YAYINA KATILDIM”

Özcan, mahalle muhtarının yoldan haberi olduğunu söyleyerek “Muhtar ‘haberim yoktu’ diyor. Sonra da ‘yol konuldu ama açılmayacak diye bize söz verdiler’ diyor. Kardeşim açılmayacak bir yolu niye koysunlar. O kadar sinirlendim ki yayına katıldım. Benimle de konuştu, Gülden hanımla da konuştu. Bu yolun açılacağını biliyor. Yalan söylemeye gerek var mı?" şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.