Başkan kahve zammını iptal etti

Başkan kahve zammını iptal etti
4 Ocak 2022

Bolu Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde restorasyon çalışması ile atıl halden kurtarılan Masal Park’ta kahve fiyatlarına zam yapılmasının ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, zamların geri çekildiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Tanju Özcan, yaptığı paylaşımda, “Darısı ülkeyi yönetenlere” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Bolu Belediyesi tarafından açılışını yaptığı ve atıl halden kurtardıkları Kılıçarslan Mahallesi’nde bulunan Masal Park’ta vatandaşlar kahve fiyatları için şikayetlerde bulundu. Kahve fiyatlarının bir gecede arttığını söyleyen Bolulular Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a şikayetlerde bulundu.

“DARISI ÜLKEYİ YÖNETENLERE”

Vatandaşların şikayeti üzerinde Masal Parka giden ve oradaki yetkililer ile konuştuğunu söyleyen Tanju Özcan, fiyatlara yapılan zamların geri çekildiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Masal Park ziyaretinden fotoğraf paylaşan ve esprili dille paylaşım yapan Özcan, “Halkımızın şikayetiyle öğrendim ki; Belediyemiz Masal Park Sosyal tesisinde kahveyi BİR GECEDE 5 TL’den 7 TL’ye çıkarmışlar. Bu insafsız zammın derhal geri çekilmesi talimatını verdim. Darısı ülkeyi yönetenlere” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.