Başkan İlhan Durak "Tanju Özcan hayal satıyor" dedi

MHP İl başkanı İlhan Durak, Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Bolu halkının gözünü boyamaya çalıştığını ve hayal satmaya devam ettiğini söyledi.

Başkan İlhan Durak "Tanju Özcan hayal satıyor" dedi
8 Ocak 2024

Başkan İlhan Durak yaptığı açıklamada Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı yine sert dille eleştirdi.

Durak, "Bolu Belediye Başkanı göreve geldikten sonra kendinden önceki dönemde Belediyemize binbir zahmetle kazandırılan, kendisinin ise miras kalmış gibi şaibelerle büyük bir kısmını sattığı elde kalan kısmınada 100.Yıl Cumhuriyet Parkı yapacağını vaat ettiği Büyüksu kenarındaki eski Orman Fidanlığı arazisine yapılacak park için ilk kazmayı 04 Mayıs 2023 de vurduğunu basında duyurmasına rağmen projede bir arpa boyu yol alınamadı, kazmada vurulduğu yerde kaldı. Yapımı için çıkılan ihaleler arka arkaya iptal edildi.

Hayal satmaya devam ediyor

57 ayın kaybını, görev süresinin bitimine 3 ay kala yaptığı göz boyamalarla telafi edebileceğini sanan Başkan, şimdi de Yaşlılar Köyü projesi için ihaleye çıkarak seçim döneminde hayal satmaya devam etmektedir. 

Hemşehrilerimizin, hayal satanların kendisine verilen yetkiyi nerelerde heba ettiğini gayet iyi bilmektedir." şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış

  • İbrahim kıymaz 8 Ocak 2024 - 18:07
    İlhan başkanım, lütfen cumhur ittifakı ile asgari müştereklerde anşarak tek aday çıkmanızı arzu ediyorum, aksi halde geçmiş olsun, bunu ben biliyorum da siz neden hesap etmiyorsunuz, aynı teklifi Ak partili lerde yapıyorum, bu seçimde boluyu kaybetmeyelim

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.