Başkan "heykel değil aksesuar" dedi

Başkan "heykel değil aksesuar" dedi
26 Nisan 2023

 Belediye Başkanı Tanju Özcan, kanal yoluna yapılan heykellerle ilgili konuştu. Özcan, “Onlar heykel değil aksesuar. Heykelcik bunlar.

Heykel dediğiniz Alaaadin Yılmaz döneminde yapılan Köroğlu heykeli ve Anka kuşu heykeli gibi olur. Onlara kimsenin bir şey dediği yok” dedi. Özcan ayrıca, AK Parti İl Başkanı Suat Güner’in heykel eleştirilerine, “Suat'ın o işlere aklı yetmez. Bu belli bir IQ gerekiyor. Bunun altında kalıyor” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “İzzet Baysal Mahallesi’nde yapılan kanal yoluna konulanların heykel değil aksesuar olduğunu ifade ederek, “Bunlar aksesuar. Heykel dediğin Köroğlu heykeli gibi olur, Anka kuşu gibi olur. Alaaddin Yılmaz zamanında alınmış o heykel. E bunlar heykel mi? Heykelcik ya. Yani cumhurbaşkanının 140 metrelik gemisi gemicik oluyorsa bizim bir metrelik aksesuar heykel mi oluyor?” diye konuştu.  

 “ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU”

“Çocuklar o bölgede çok mutlu. İkide bir heykel belediyeciliği. Ya oraya sazan yapan benden önceki başkan. Kocaman bir sürü paralar vererek o atı da yurt dışında yaptıran bir sürü parayı israf eden bunlar. Biz ne zaman güzel bir aksesuar koysak heykelci belediye oluyoruz. Bunları yapmaya devam edeceğiz”

SUAT GÜNER’E TEPKİ

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’in, “Bolu Belediye Başkanı’nın ne yaptığını ne etiğini ne yaptığını anlamıyoruz” sözlerine, “Suat'ın bu işlere aklı yetmez. Bu belli bir IQ gerekiyor. Bunun altında kalıyor. Ne yaptığımızı anlayabilmek için. O yüzden benim muhatabım değil” dedi.

“VALLAHİ O ZAMAN ERDOĞAN’IN HEYKELİ DİKİLİR”

“Ya sen PKK'yla yasa dışı çözüm süreci yürüteceksin. Kirli pazarlıklar yapacaksın. Arkasından yıllarca FETÖ'yle yol yürüyüp kandırılmışız, kusura bakmayın ey halkım diyeceksin. Soğanın fiyatını dillendiren, açım diyen insanlarla dalga geçer gibi sen soğanın cücüğünü ye diyeceksin. Ondan sonra bir daha seçimi kazanacaksın. Vallahi o zaman bunun heykeli dikilir”

1 yorum yapılmış

  • Hakem27 Nisan 2023 - 06:17
    Bu ne idūğū hangi amaca hizmet ettigi belli olmayan ucube heykellerin Bolu ile birtekinin ilgisi varmı nedir bu savurganlık milletin parası alın teri birilerine meze oluyor.Kul hakkı kimseyi huzua eriştirmez.Dūnyalıgınızı da ahiretliginizide mafeder

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.