Başkan Güner 3 olacağından emin

Başkan Güner 3 olacağından emin
7 Mayıs 2023

AK Parti İl Başkanı Suat Güner Bolu Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "3 milletvekili çıkartacağızdan hiç şüphemiz yok. Bu mesajı Bolulu vatandaşlarımızın bize olan ilgisinden görebiliyoruz" dedi.

Seçime çok kısa bir zaman kala çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti İl Başkanı Suat Güner "İlk olarak şunu belirtmemiz gerekiyor ki; 6 Şubat’ta yaşadığımız deprem afetinin yasını tutmamız hasebiyle seçim çalışmalarımızı geçmiş dönemlere nazaran daha sakin ve sessiz şekilde yürütüyoruz. Bolu’da yaşayan bütün vatandaşlarımıza ulaşabilmek için İl Seçim Koordinasyon Merkezi’miz tarafından üç milletvekili adayımıza da ayrı ayrı programlar düzenleniyor. Milletvekili adaylarımız Yüksel Coşkunyürek, Arzu Aydın ve Kazım Konak’a; şahsım, Merkez İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ile Teşkilat Mensuplarımız eşlik ediyor. İl ve İlçe Merkezlerimizde, köy ve mahallelerimizde ziyaret edilmedik yer, sıkılmadık el bırakmıyoruz. Sabah 9’da başlayan programlarımız gece 01:00-02:00’ye kadar sürüyor. Esnaf ve ev ziyaretlerimiz, sivil toplum kuruluşları, genç seçmen, mahalle ve site buluşmalarımız, açılışlar, mevlitler ve bayram programlarının da içinde olduğu dolu dolu bir seçim dönemi geçiriyoruz. 20 yılda imza attığımız asırlık hizmetlerimizi ve Türkiye Yüzyılı Vizyonumuzu anlatıp halkımızdan destek istiyoruz.

"3 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ"

2002’den bu yana olduğu gibi sağolsun halkımız, Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti kadroları olarak bizlere büyük teveccüh gösteriyor. Saha bizlere her zamanki gibi büyük moral veriyor. Cumhurbaşkanımızın yeniden seçileceğinden ve üç milletvekili çıkartacağımızdan en ufak bir şüphemiz yok" şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.