Başkan Adayı Ersin Baş projelerini açıklamaya başladı

MHP Yeniçağa Belediye Başkan Adayı Ersin Baş şirin ilçede çığır açacak projelerini açıklamaya başladı. Başkan Adayı Ersin Baş özellikle ilçe ve Bolu turizmine büyük katkı sağlayacak bungalov projesini anlattı.

Başkan Adayı Ersin Baş projelerini açıklamaya başladı
11 Şubat 2024

Bolu'nun şirin ilçesi Yeniçağa'da MHP'den Belediye Başkan Adayı olan Ersin Baş, başta Yeniçağa ve Bolu turizmine büyük katkı sağlayacak olan bungalov evleri ile ilgili bilgi verdi.

İlçenin muhteşem bir manzarası olmasına karşın bugüne kadar turizm faaliyeti adına ilçede hiç bir şey yapılmadığını söyleyen Ersin Baş, "İlçemizde bulunan Yeniçağa gölü bilindiği üzere ülkemizdeki nadir güzelliklerden birisi. Manazarasının yanında kuş cennetide olan bir göl. Maalesef özellikle turizm noktasında bu güzellikten ilçemize, ilçe insanımıza ve esnaflarımıza bugüne kadar bir katkı sağlayamadık.

Yeniçağa turizm cenneti olacak 

Özellikle son yıllarda oldukça revaçta olan Bungalov turizmi için ilçemiz biçilmiş bir kaftan. Ben ve ekibim Yeniçağamızı turizm cenneti yapmak için elmizi taşın altına koyacağız. Bungalov evlerin projeleri hazır. Yeni iş imkanı ve Yeniçağa esnafının yüzünü güldürecek en güzel projeleri,siyasi nedenler ile ilçemize kazandıramadık. Yeniçağa halkımızdan destek bekliyorum. Seçilir seçilmez ilçemizin turizmini geliştirecek projelerimizi 1 yıl içinde hizmete sokacağız" dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.