Başhekimden Özcan'ın algı operasyonuna büyük darbe

İlle de Sen Partisi Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan'ın AİBÜ İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili avaz avaz bağırarak yaptığı algı operasyonuna Hastane Başhekimi Muhammed Nur Ögün tokat gibi cevabı yapıştırdı.

Başhekimden Özcan'ın algı operasyonuna büyük darbe
21 Mart 2024

Bilindiği üzere Tanju Özcan  AİBÜ İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret edip hastane çıkışında avazı çıktığınca bağırarak bir çekim yapıp sosyal medyada paylaşmış, görüntüleri Bolu Belediyesinin whatshap gurubundan gazetelerede göndermişti.

Bugüne kadar siyasi hayatını hep şow ve algı operasyonları üzerinden yürüten tanju Özcan'ın paylaşımının altına 5 yıldır Hastane Başhekimi olarak görev yapan Doç. Dr. Muhammed Nur Ögün tokat gibi cevabı yapıştırdı. 

Ögün sosyal medya hesabından Tanju Özcan'a seslenerek, "5 yıl Başhekimlik yaptım bu hastanede. Hiç bir şekilde 'Suriyelilere öncelik tanıyın' şeklinde ne yazılı ne de sözlü talimat almadım. Bir hekimin ne böyle bir talimat alması, ne de böyle bir talimat vermesi mümkün değil.

Size gelen haberleri araştırmadan doğruymuş gibi sunmanız çok yanlış. Ayrıca başka illerden hasta gelmesi, verilen hizmetin, hekim, hemşire ve tüm sağlık personelinin kalitesini gösterir. Daha ayrıntılı konuşmak isterseniz seçimden sonra eski başkan ve eski başhekim birer çay içip konuşabiliriz. Saygılar" şeklinde ifadelere yer verdi.

3 yorum yapılmış

  • Bolulu.21 Mart 2024 - 15:32
    Hep algı hep algı. Bir ilden başka bir ile hasta geliyorsa demekki Bolu sağlık alanında çığır açmış.Sağlıkta Bolumuzu geliştiren başkan adayı belediyede de geliştirir. Emin olun. Her işin başı sağlık.
  • Hatice 21 Mart 2024 - 09:43
    İşin gücün filim be Tanju bey! Bakalım nasıl Allah’a hesap vereceksin
  • Genç bolulu22 Mart 2024 - 22:33
    Yine algı yine Tanju bey inşallah senden kurtulacağız

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.