Bakın hastanede başına neler gelmiş

Bakın hastanede başına neler gelmiş
31 Ocak 2016
Geçimini kapıcılık yaparak sağlayan Orhan Demirdaş İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisinde inançları gereği eşine bayan hemşirenin iğne yapmasını isteyince dayak yediğini iddia etti. Olay önce ki gün meydana geldi. Orhan Demirdaş'ın iddiasına göre Bolu'da kapıcılık yaparak geçimini sağlayan Orhan Demirdaş eşi Zennur Demidaş'a iğne yaptırmak için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisine gitti. Burada sıra alarak bekleyen Demirdaş kendilerine sıra gelince iğne yaptıracakları kabine girdi. Kabinde erkek hemşirenin olduğunu gören Demirdaş inançları gereği eşine bayan hemşirenin iğne yapmasını istedi. Ne olduysa da bundan sonra oldu. Orhan Demirdaş bakın olayı nasıl anlattı; "Kabine girdiğimizde erkek hemşire vardı. Bende 'bayan hemşire yok mu?' dedim. Erkek hemşire sanırım gergindi ve bana bağırarak 'var' dedi. Bende kendisine neden agresif davranıyorsun diye sorduğumda görevli 'senin benle ne sıkıntın var' diyerek üzerime yürüdü. Eşimin gözü önünde beni tartaklayarak kabinden dışarı çıkardı. Bu esnada kafama belime tekme tokat saldırdı. Beni acil seviste herkesin önünde darp etti. Kamera görüntüleri izlendiğinde de benim doğru söylediğim ortaya çıkacaktır. Benim eşime iğne yapacak kişinin bayan olmasını istemem en doğal hakkım. Bana saldıran bu görevli hakkında darp raporu alarak şikayetçi oldum"    

1 yorum yapılmış

  • Murat kaya16 Şubat 2018 - 09:17
    Dinini kendide bilmiyor diye göre kadının kadına diz ve göbek arasını göstermeside haramdır ozaman acillerde erkekler erkekleri kadınlar kadınları tedavi etsin sağlıkta mahremiyet olmamalı aynı adam kendine erkek yapsın dememiştir hiç

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.