Bakın bizim İsmail Bakan Koca'dan ne istedi

Ankara’da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya gelen MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, “Çocuk Kardiyoloji Uzmanı ihtiyacı, 400 yataklı hastane yapımı ve Ruh Sağlığı Hastanemizin Psikiyatri Doktoru ihtiyacı hakkında taleplerimizi ilettik” dedi.

Bakın bizim İsmail Bakan Koca'dan ne istedi
11 Ekim 2023

Bolu’da sağlık alanında yatırım çalışmaları devam ederken, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül de Ankara’da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya geldi. Sağlık Bakanı Koca’yı, makamında ziyaret eden Milletvekili Akgül, Bolu’ya dair taleplerde bulundu ve hhtiyaç duyulan sağlık yatırımları hakkında Bolu’da gelen istekleri iletti.

Bakan Koca’ya gösterdiği ilgi için teşekkür eden Akgül, “Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek, ilimiz ve bölgemiz hastanelerinin büyük eksiği olan Çocuk Kardiyoloji Uzmanı ihtiyacı, 400 yataklı hastane yapımı ve Ruh Sağlığı Hastanemizin Psikiyatri Doktoru ihtiyacı hakkında taleplerimizi ilettik.  Sayın Bakanımıza ilimizin ihtiyacı olan taleplerimiz ile ilgili hassasiyetleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.