Bakın Başkan Özcan 4 yıl önce Çevre yolu için neler demiş, bugün neler demiş

AK Parti İl Başkanı Suat Güner sosyal medyadan Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın 'neden açılmıyor' diye isyan ettiği çevre yolu için 4 sene önce neler söylediğini paylaştı.

15 Aralık 2023

Geçtiğimiz günlerde karayolları tarafından yapılan Çevre Yolunun bitmiş olmasına rağmen halen açılmamasından şikayet ve adeta isyan eden Belediye Başkan Tanju Özcan'ın yolu yaptırmayacağına ve açtırmayacağına yönelik sözlerini AK Parti İl Başkanı Suat Güner sosyal medya'dan paylaştı.

Bundan 4 yıl önce ilimizde yayın yapan Gündem Gazetesi'ne verdiği röportajda Başkan Tanju Özcan, "Ben şunu açık olarak söyledim. Bu yolun ilerlemesini istemiyoruz. Ben açmıyorum, açamıyorum. Açmak istemiyorum. O yol ben belediye başkanı olduğum sürece ilerlemeyecek" şeklinde konuşuyor.

Bugün sosyal medyada bu görüntüleri ve Başkan Tanju Özcan'ın yol açılmadı diye isyan eden görüntülerini paylaşan AK Parti İl Başkanı Suat Güner, "Şaşırdık mı? Hayır..!!! Günün koşullarına göre hareket eden, rüzgârgülü gibi davranan Tanju Özcan yine yanlış bilgilerle manipülasyonuna kendince sergilediği siyaset oyununa devam ediyor. Dün kapatırım bugün ise neden açılmıyor dediği yolla ilgili asıl gerçek şudur; dedi ve görüntüleri paylaştı.

1 yorum yapılmış

  • Bolu Beyi17 Aralık 2023 - 22:44
    Tayyip Erdoğan kazanırsa aday olmayacağım diyen Tanju yolu açtırmayacağım deyip dediğinin tersini yapması gayet normal çünkü fırıldak rüzgar nereden eserse o taraftan döndüğü düşüncesindeyim. Kazanan Bolu olsun. Yüksek olduğu için rüzgar çok olur.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.