Bahar havası yaşanacak

Bahar havası yaşanacak
4 Ocak 2022

Son hava tahminlerine göre yağışlı ve soğuk hava yurdumuzu terk ediyor. Meteoroloji tarafından Bolu da dahil olmak üzere 15 ilimiz artan sıcaklıklara karşı uyarıldı. Yapılan açıklamada mevcut kar örtüsünde meydana gelebilecek hızlı erimenin sel, su baskını ve çığa sebep olabileceği belirtildi.

2022'ye girilmesiyle birlikte yurdumuzdaki yağışlı ve soğuk hava, yurdumuzu terk edecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bolu da dahil olmak üzere 15 ilimizi hava sıcaklıklarına karşı uyardı. Artan sıcaklıklarla birlikte, mevcut kar örtüsünde meydana gelebilecek hızlı erime sebebiyle sel, su baskını, heyelan ve çığ oluşma riskinin arttığı belirtildi.

13 DERECEYİ GÖRECEĞİZ

Meteoroloji'den yapılan açıklamada "Salı günü batı kesimlerden başlayarak, zamanla yurt genelinde sıcaklıkların hissedilir derecede artacağı ve hafta boyunca mevsim normallerinin 4 ila 10 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor. Bazı merkezlerimizde önümüzdeki hafta boyunca beklenen en yüksek hava sıcaklıkları Ankara 14, Bartın 23, Bolu 13, Çankırı 13, Düzce 19, Karabük 18, Kırıkkale 14, Zonguldak 19 derecedir." denildi.

 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.