Babasının duasını almadan sahaya inmiyor

AK Parti’den Bolu Belediye Başkan adayı olan Muhammed Emin Demirkol seçime kısa bir zaman kala günden güne halkın teveccühünü kazanmaya devam ediyor. Demirkol sabahın erken saatlerinde babasını duasını alarak sahaya iniyor.

Babasının duasını almadan sahaya inmiyor
9 Mart 2024

Bolunun öz evladı olan Muhammed Emin Demirkol saha çalışamalarında gösterdiği mütevazi ve samimi tavırlarıyla kısa sürede vatandaşın gönlüne girmeyi başardı. Kendisini yıpratmak için birçok dedikoduya maruz kalan Demirkol çizgisini hiç bozmadan sadece vatandaşların taleplerini, isteklerini not alıyor. 

Bolunun eşsiz kültürünü yaşamaya devam eden, büyüğe saygı, küçüğe sevgi konusunda asla taviz vermeyen Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol anne ve babasınıda hiç yanından ayırmıyor. Muhammed hoca her sabah babası Hasan Demirkol'un duasını alarak sahaya iniyor.

Her fırsatta Bolulu olmaktan gurur duyduğunu dile getiren, Bolu insanının hassasiyetlerini çok iyi bilen Muhammed Emin Demirkol oy için insanları kandırmıyor, yalan söylemiyor. Henüz daha seçilmiş olmasa bile Bolu'nun sorunlarını Ankara'ya taşıyor. Çözüm üretmeye çalışıyor. Kendisini yıpratmak için uydurulan dedikodulara ise asla kulak asmıyor.   

'Oğlunu hemşehrilerime emanet ediyorum' diyen Muhammed Emin Demirkol'un babası Hasan amca, "Biz bu toprakların insanıyız. Yokluğu bilen insanlarız. Çocuklarımıda hep bu bilinçle büyütmeye gayret gösterdim. Onlara hep düzgün insan olmalarını, dürüst insan olmalarını öğütledim. Biz Boluluyuz. Bizi yıpratmak için Bolulu olmadığımız dedikodusunu bile çıkaranlar olmuş. Bizler Allah korkusunu biliriz ve bu bilinçle çocuklarımızı büyütmeyi Allahım bize nasip etti. Ben oğlumu hemşehrilerime emanet ediyorum. Oğlum haramı helali bilir. Canını verir bu memleketin hakkını yemez, yedirmez. Bu memleketin insanına sadece ve sadece hizmet etmeyi düşünür. Oğluma oy vereceklerin gönlü rahat olsun" dedi.

5 yorum yapılmış

  • Kamil9 Mart 2024 - 06:55
    Hasan amcayı ve ailesi ve iyi tanırım Evlatlarını iyi yetiştirmiş bi büyüğümüz. Üç evladı var. Birbirlerinden kıymetli Allah ondan razı olsun Oyumuz elbette Muhammed hocaya
  • İbrahim kıymaz9 Mart 2024 - 12:08
    Hasan hocam ne mutlu size ki, böyle hayırlı evlatlar yetiştirmiş siniz, siz dahil hepinizin de kuran hafızı olduğunu duydum, çok mutlu oldum, ilim adamı, bilim adamı olan Doçent, Dr. Demirkol hocamıza, çıkmış olduğu belediye başkanlığı yarışında başarılar diliyorum, inşaallah 1 nisan günü, besmele ile görevine başlamasını arzu ediyorum, Muhammed hocam kazanırsa bolu kazanır, Aksi halde bolu kaybeder,
  • Bolulu9 Mart 2024 - 21:12
    Başarılar dilerim.Rabbim yolunu açık eylesin.
  • Çağalı9 Mart 2024 - 22:27
    Hemşehrimiz, bu duruma kendinin ve ailesinin desteği ile gelmiştir. Ona partilerüstü bir kimlik daha çok yakışır. Vatandaşlardan olumsuz tepki alan siyasilerden uzak durmasında fayda var.
  • Fatih efe aktı12 Mart 2024 - 04:24
    Ne mutlu ki boludan böyle karakterli ahlaklı dürüst ve güvenilir biri çıktı bolu halkı bunun kıymetini bilmeli ve Muhammed hocamızın arkasında durmalı .

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.