Ayılar paramparça etti

30 Mayıs 2019

Bolu’nun Karca Kabak Köyü yakınlarında İbrahim Mülayim isimli vatandaş tarafından geçtiğimiz yıl Haziran ayında kurulan 5 fenni 4 kara kovan ayılar paramparça etti.

Haber: Erol DEĞİRMENCİ Olay, geçtiğimiz Pazar günü Bolu’nun Karca Kabak Köyü’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz yıl Haziran ayında İbrahim Mülayim satmak üzere arılı 5 fenni, 4 kara kovanı Petçe adında bir alana koyarak, etrafını çalılar ile çevirdi. Geçtiğimiz Pazar günü ise kontrol amaçlı kovanların yanına gelen Mülayim, hayatının şokunu yaşadı. Yaklaşık 1 yıldır emek vererek uğraştığı kovanlarını paramparça bulan Mülayim kovanlarda bulunan balların, peteklerin, arıların ve polenlerin son damlasına kadar ayılar tarafından yendiğini gördü. Çıtaların tamamen kırıldığı söyleyen Mülayim, toplam 7 tane olan boş kovanlara ayıların dokunmadığını belirtti.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.