Aydın seçime hazır olduklarını söyledi

Aydın seçime hazır olduklarını söyledi
7 Şubat 2023

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, 2023 seçimleri öncesi yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Aydın, MHP üzerine oynanan oyunlara dikkat çekerek;  ‘MHP 54 yıllık bir çınardır. Değil rüzgar, fırtına kopsa Allah’ın izniyle hiçbir şey olmayacaktır’ dedi.

MHP seçime hazır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri öncesi parti olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Seçim sürecine yoğun bir tempoyla hazırlandıklarını belirten Aydın, bu süreçten herkesin tecrübesinden yararlandıklarını belirterek, Merkez İlçe olarak tüm mahalle ve köylerde yoğun bir çalışmanın içerisinde olduklarını dile getirdi.

Çalışmalar yoğun bir tempoda sürüyor

Ülke olarak zor bir süreçten geçildiğine dikkat çeken Hakan Aydın; “ 2023 seçimleri, ülkemizin ikinci yüzyılı açısından çok önemli. MHP ve Ülkücüler her zaman bu ülkenin çimentosu ve güvencesi olmuştur. Bizlerde bu yolda 2023 seçimlerinin üzerimize yüklediği sorumluluğun farkındayız. Bu bilinçle çalışıyoruz.  Bir haftada bin üye sloganıyla çıkılan çalışmada bir haftada bin 351 kişiye rozet taktık. Bu vatandaşlarımızın MHP’ye olan teveccühün hangi boyutta olduğunun en güzel göstergesidir. Üye çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bunun yanında mahalle temsilcilerimiz ve sandık görevlilerimiz konusunda da yoğun bir temponun içerisindeyiz. Vatandaşlarımızdan gördüğümüz ilgi bizleri son derece mutlu ediyor” dedi.

‘MHP 54 yıllık koca bir çınardır’

Özellikle anket şirketlerinin MHP’nin oylarını düşük göstermeye çalıştığına dikkat çeken Aydın; “Biz sahada neyin ne olduğunu görüyoruz. Ülkemiz üzerinde oyun kuranlar MHP varken bunda başarılı olamayacaklarını gayet iyi biliyorlar. Bu nedenle sipariş anketlerle algı operasyonu yapmaya çalışıyorlar. Lakin bilmeliler ki; kuru yaprağın yönünü rüzgar belirler. MHP 54 yıllık koca bir çınardır. Gövdemizi ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Başbuğ Alparslan Türkeş ve Türkmen Beyimiz Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli oluşturur. Bu gövdenin dalı da yaprağı da ülkücülerdir. Allah’ın izniyle bu çınar gövdesiyle, dalıyla yaprağıyla Büyük Türkiye Cumhuriyeti topraklarında var olmaya devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.