At yaylasında atın kafasına sıkıp öldürmüşler

At yaylası yolunda yılkı atlarından biri kafasından vurulmuş olarak bulundu. Jandarma yılkı atını vuran canileri yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

At yaylasında atın kafasına sıkıp öldürmüşler
11 Şubat 2024

At yaylasında köylüler tarafından bir yılkı atı kafasından vurulmuş olarak bulundu. Durumun haber verilmesinin ardından olay yerine gelen Jandarma ekipleri atı otopsi yapılması için götürdü. 

Atın araç içerisinden ateş edilerek öldürüldüğü tahmin edilirken, jandarma ekipleri atı vuranların yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı. Bolu'nun en önemli simgelerinden biri olan yılkı atlarına kimin ya da kimlerin saldırdığı henüz bilinmezken, yayla sakinleri yetkililerden atı vuranların bir an önce yakalanmasını talep etti.

4 yorum yapılmış

  • Dramalı12 Şubat 2024 - 09:15
    O atı vuranın bir yerine birşey batmış herhalde size ne zararı vardı?
  • Mustafa12 Şubat 2024 - 09:15
    Bunu yapan insan olamaz. Ulan şerefsiz oradaki atın sana ne zararı vardı da kafasına sıkıp öldürdün. Allah'tan (C.C.) dilerim ki büyük acılar çekesin.
  • Adam12 Şubat 2024 - 18:28
    Seni ati vurdugun gibi vursunlarda sense haberlere cik emi vicdansiz.
  • Grk12 Şubat 2024 - 19:48
    Ne istedin hayvandan ; inşallah bulunursun da sana gerekeni yaparlar !!

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.