Araç kurtarmaya gitti canından oldu

Araç kurtarmaya gitti canından oldu
15 Nisan 2019
Gerede ilçesinde bir oto kurtarma firmasında çalışan Fatih Durmaz Cankurtaran mevkiinde arızalanan bir aracı kurtarmaya gitti. Durmaz arızalanan aracı çekiciye yüklediği esnada bir tır çekicinin üstüne çıktı. Fatih Durmaz kazada hayatını kaybetti. Olay dün gece 02.00 sıralarında Cankurtaran mevkiinde meydana geldi. Bir oto kurtarma firmasında çalışan Fatih Durmaz 14 KG 007 plakalı kurtarıcı ile cankurtaran mevkiindeki arıza yapan aracı kurtarıcıya yüklemek için emniyet şeridinde durdu ve gerekli önlemleri aldıktan sonra arızalı aracı yüklemeye başladı. Bu esnada aynı istikamette seyreden 41 YL 004 plakalı TIR'ın sürücüsü uyuduğu için emniyet şeridinde bulunan kurtarıcıya arkadan çarparak üzerine çıktı.
Arızalı aracı yüklemeye çalışan Fatih Durmaz olay yerinde feci şekilde can verirken tır sürücüsü yaralı kurtuldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.