Ankara'da Bolu'yu ilgilendiren çok önemli konular görüşüldü

Ankara'da Bolu'yu ilgilendiren çok önemli konular görüşüldü
12 Nisan 2023

Bolu Ticaret ve Sabayi Odası Yönetimi Ankara'da Bolu'nun geleceği için büyük önem taşıyan konuları Eski Bakan Yardımcımız Fatih Metin ile birlikte ilgili mercilerle görüştü.

Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Eski Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakkı Fidan, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Öztürk, UND Bolu Bölge Çalışma Grubu Başkanı Yılmaz Bakırcı, Yönetim Kurulu Üyesi Necati Özmen ve Dernek Temsilcisi Ömer Gülen, Karayolları 4. Bölge Müdürü İlhan Aytekin’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette ilimizi yakından ilgilendiren; Bolu Karma ve Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin giriş ve çıkışına Köprülü Kavşak yapılması, Arçelik fabrikasını da içinde barındıran Yukarı Soku bölgesinde yoğun sanayi faaliyeti sebebiyle oluşan ağır araç trafik yoğunluğunu azaltılması ve trafiğin düzenlenmesi açısından bu bölgeye otoyol giriş çıkış gişe istasyonu yapılması ve Bölgeye modern olanaklarla donatılmış bir de Tır Parkı yapılması konuları görüşüldü.

Bolu için hayati önem taşıyan bu konuların bizzat takipçisi olacağını ifade eden eski Bakan Yardımcımız Fatih Metin, "Bu konuları bizzat talip edeceğimden Bolu halkının şüphesi olmasın. İlimizin gelişimi için bu konularda hassasiyet gösteren Ticaret ve Sanayi Odası yönetimimizide kutluyorum. Fatih Metin olarak memleketimin Bolumun 24 saat emrindeyim" dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.