Ali Sarıyıldız'ı yemek için çalışmalara başladılar

Ali Sarıyıldız'ı yemek için çalışmalara başladılar
19 Aralık 2022

Bolu Belediyesi iştiraki olan şehrin ve sosyal hayatın dokusuna yeni yapılarla soluk kazandırmak adına kurulan Bolu Bel San Ve Tic. A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Bolu'nun çocuğu Ali Sarıyıldız'ı görevinden aldırmak için Belediye Başkanı Tanju Özcan'a yakınlığı ile bilinen bazı kaypakların operasyona başladığı öğrenildi.

2014 Aralık ayından itibaren yenilenen yapısı ile hizmetlerine aralıksız olarak devam eden, hem doğayı hem de şehir hayatını modern mimari uygulamalarla bir arada tutmayı temel hedef olarak belirleyen Bolu Bel San Ve Tic. A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Ali Sarıyıldız göreve geldiğinden bu yana tüm imkansızlıklara rağmen bir çok başarılı çalışma ile adeta Bolu Belediyesinin gururu oldu.

Fakat Sarıyıldız'ın bu başarısından rahatsız ve yerinde gözü olan özellikle kaypak şehir dışı atamalarla Bolu'da söz sahibi olan bir kesim Sarıyıldız'ı görevden aldırarak yerine geçmek için çok derin bir operasyona başladı.

Başkan Tanju Özcan'a yakınlığı ile bilinen bu kaypak kesim her fırsatta Ali Sarıyıldız'ı kötüleyerek yerine çaktırmadan talip oluyorlar. 

Bu kaypak kesimin çabuk gazına gelen ve adeta bunların sözünden çıkmayan Başkan Tanju Özcan'ın ise bu oyuna düşüp düşmeyeceği merakla bekleniyor.

1 yorum yapılmış

  • Bolu lu20 Aralık 2022 - 00:56
    Kimdir bu kaypak dediğin kişiler, isimleriyle zikret ki, Bolu halkı da bilsin.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.