Alaaddin Başkandan Demirkol'a tam destek açıklaması

Eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yaptığı açıklamada, AK Parti Belediye Başkanı Adayı Muhammed Emin Demirkol'un seçildiği takdirde Bolu'ya çok büyük hizmetler yapacağına inandığını dile getirdi.

Alaaddin Başkandan Demirkol'a tam destek açıklaması
1 Mart 2024

Her girdiği seçimi kazanan 3 dönem Belediye Başkanlığı yapan Alaaddin Yılmaz AK Parti Adayı Muhammed Emin Demirkol'u çok başarılı bulduğunu seçimi kazandığındada Bolu'ya gönülden hizmet edecek bir isim olduğunu dile getirdi.

Yerel seçim sürecini değerlendiren eski Başkan Alaaddin Yılmaz, "Muhammed bey son derece nazik, kibar, beyefendi ve Bolu'ya hizmet aşkıyla yanan birisi. Şu ana kadar çalışmalarınıda başarılı buluyorum. Temas ettiği kişiler kendisiyle ilgili çok olumlu görüşlerde bulunuyorlar. Sağlık Müdürlüğü görevindeykende insanların teveccühünü kazanmış. Herkese birebir temas etmiş bir isim. 

TANJU ÖZCAN'IN BOLU GİBİ BİR DERDİ YOK

Maalesef 5 yıl boyunca Tanju Özcan gürültü, patırtı, şamata, gırgır ve gaf dışında yaptığı bir belediye projesi ile Türkiye gündemine gelmedi. Çünkü onun Bolu gibi bir derdi yok.  5 yıl boyunca hiç bir projesi konuşulmadı. Şov yapmaktan başkada birşey yok. Soruyorum sizlere belediyecilik adına hangi hatırı sayılır bir projeye imza attı.  

Şovlarla sadece kendi piarını yapıyor. Bolu gibi bir derdi yok. Onun derdi kendi reklamını yapmak. Zaten vaktini projelerle değil sosyal medya ile geçiriyor.

BEN HER ZAMAN YANINDAYIM

Muhammed Emin Demirkol'da bizim yapmak isteyipte zamanımızın yetmediği yada Tanju Özcan'ın engellediği projeleri hayata geçireceğine inanıyorum ve bunu kendisinde görüyorum. Muhammed Emin Demirkol Bolu’ya hizmet aşkıyla geliyor. Ben eski bir belediye başkanı olarak abisi olarak her zaman yanında kendisinin yanında olacağımı söyledim. Bolu halkının Demirkol'a destek olmasını diliyorum" dedi. 

2 yorum yapılmış

  • Sağduyu2 Mart 2024 - 14:51
    Mevcut belediye başkanının Bolu için yaptıklarını, önceki başkan işi biraz daha ciddi tutsa ve fazla seyahat yapmasaydı altı aylık sürede yapabilirdi. Şimdiki başkan, mevcut arsaları satarak, devletin parasıyla üst yapıda makyaj çalışmaları yaptı.
  • Küskünler1 Mart 2024 - 22:58
    Tanju bey Bolu ile hiç ilgilenmedi Biz CHP lileri küstürdü O yüzden biz de oyu muhammet hocaya vereceğiz

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.