Akçakoca'da süper bir arazimiz var değerlendiremiyoruz

Akçakoca'da süper bir arazimiz var değerlendiremiyoruz
4 Haziran 2023

Düzce'nin Akçakoca ilçesi Hacıyusuflar mahallesinde denize sadece 250 metre uzaklıkta ve muhteşem manzaralı 4 bin metrekare arazisi yıllardır boş boş duruyor. Bol Öztur A.Ş'ye ait olan arazinin akibetinin ne olacağı ise merak konusu.

2009 yılında mülkiyeti Bolu Özel İdaresine ait olan Çınar otelinin Akçakoca'ya satışı sırasında takas olarak Bolu Özel İdaresine verilen ve Bol Öztur A.Ş'ye ait olan Hacıyusuflar mahallesinde denize sadece 250 metre uzaklıkta ve muhteşem manzaralı 4 bin metrekare arsa yıllardır adeta alemcilerin mekanı ve çöplük alanı haline geldi.

Akçakoca'da MTA tesislerinin hemen arkasında tursitlik bir alanda bulunan bu 4 bin metrekare arazinin akıbeti ise belirsiz. Özellikle Akçakoca halkı bu arazinin bir an önce turizme kazandırılmasını şayet böyle bir yatırım yapılmayacaksada arazinin satılmasını istiyorlar. Arazinin şu anki halinin içler acısı olduğunu söyleyen Akçakocalılar Boluluların çok sevdiği Akçakoca'da bu arazinin turizme kazandırılmasını özellikle dile getiriyorlar.

Bolu'nun denize açılan penceresi konumunda ki bu araziyle ilgili Bolu'nun nasıl bir çalışma yapacağı ise merakla bekleniyor. 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.