AK Parti'nin binası muhteşem oldu

AK Parti'nin binası muhteşem oldu
27 Mayıs 2017

Ak Parti İl Başkanlığı tarafından partiye kazandırılmak için çalışmalarına aralıksız devam edilen yeni teşkilat binası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin tarafından oldukça beğenildi.

Binada yapılan çalışmalar hakkında Bakan Yardımcısı’na bilgiler veren İl Başkanı Nurettin Doğanay, hizmet binasını en kısa sürede Bolu halkının hizmetine sunulacağını belirtti. Çalışma ve Sosyal Güvenik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin, inşaat çalışmaları devam eden Ak Parti İl Başkanlığı binasında incelemelerde bulundu. Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay tarafından inşaat aşamaları tek tek Yegin’e aktarırken, hizmet binasının en kısa sürede hizmete gireceğini belirtti. Çalışmaları dikkatle inceleyen Yegin yaptığı açıklamada, “Daha önceden il teşkikatının binası kadın ve gençlik kollarıyla beraber sadece oturma alanlarının olabileceği küçük bir mekandaydı. Bu gün bir çok sosyal etkinliğin, aktivitenin eğitimin ve büyük çaplı toplantılarının yapılabileceği, kadın ve gençlik kullanım alanlarının iyice fearhladığı, vatandaşın geldiğinde kendini çok rahat hissedebileceği güzel fiziki bir mekana kavuş lduk. Tabi ne kadar fiziki mekanları büyütürsek büyütelim, küçültürsek küçültelim önemli olan ruhtur. Bizim için en önemli şey burada teşkilatımızla, başkanımızla, kadın ve gençlik kollarımızla millete hizmet etme aşkının tıpkı Sayın Cumhurbaşkanımız gibi onun gösterdiği istikamatte temayüz etmesidir. Yakında binamızın faaliyete geçmesiyle bu bir anlamda gerçekleşmiş olacak” dedi. Yegin’in daha önceden Bolu koordinatörü olduğuna dikkat çeken İl Başkanı Doğanay, “Sayın bakanımız, Bolu’nun bakan yardımcısıdır. Buna bütün Bolu şahittir. Daha öncesinde Bolu il koordinatörümüzdü. Bolu’yu seven, Bolu’yu yaşayan şuanda da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcımızdır. Bu günde Bolu’ya yaptığı bir ziyaret sonrasında yeni yapılan il başkan binamızı da duyduğu zaman ziyaret etmek istedi. Biz kendisine her zaman Bolu’nun bir bakanı olarak teşekkür ettiğimizi belirtmek istiyoruz” diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.