Ahmet Fidan'dan çok ciddi iddialar

Ahmet Fidan'dan çok ciddi iddialar
14 Nisan 2019
CHP’li Ahmet Fidan Belediye Meclis toplantısı dilek ve temennilere sıra geldiğinde söz aldı ve kürsüye çıktı. Vatandaşlardan gelen şikayetleri ve 2 hafta içerisinde Belediye’de gördüğü yanlışları dile getiren Ahmet Fidan’ın sözleri dikkat çekiciydi.
HURDALARI KİM NEREYE SATMIŞ! Belediyenin rögar kapaklarının önceden döküm olduğunu ve beton kapaklarla değiştirildiğini dile getiren Fidan, hurdaya ayrılan döküm rögar kapaklarının birileri tarafından satılıp parasının alındığı şikayetlerini aldıklarını dile getirerek, rakam olarak yüksek bir rakama tekabül eden ve Belediyenin malı olan bu kapakları kimlerin sattığının araştırılmasını istedi. KİMİN NE ALDIĞI BELLİ DEĞİL Fidan ayrıca Belediye’nin Yukarı Sokuda bulunan taş ocağında kantarın çalışmadığını ve giriş çıkışların kontrol edilmediğini dile getirerek burada kimin ne yaptığının belli olmadığını ve Belediyenin malının kimlere nasıl gittiğinin bilinmediğini dile getirdi. BELEDİYE’NİN MALINA BELEDİYEYE FATURA KESİYORLAR! CHP’li Ahmet Fidan konuşmasında çok ciddi bir iddiayı daha dile getirdi. Fidan konuşmasında bazı firmalar Belediyeden aldığı ihalede Belediyenin araçlarını, Belediyenin mazotunu kullandığını ama buna rağmen Belediyeye fatura keserek Belediyenin aracının ve Belediyenin mazotunun ücretini Belediyeden tekrar tahsil ettiğini belirtti. KİMİN NE YAPTIĞI BELLİ DEĞİL Fidan son olarak Belediyenin kurumsal yapısına değinerek, kimin nerede çalıştığı, kimin ne yaptığının belli olmadığını dile getirerek; “Belediyede inanılmaz bir başıboşluk var. Kiralık araçların ne olduğu kimin tarafından kullanıldığı belli değil. Kimin nerede çalıştığı, nasıl çalıştığı da belli değil. Bu duruma bir çözüm getirilmesini istiyorum” dedi. Kaynak: Havadis Gazetesi

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.