5 yıldır bir camiyi bitiremedi

Seçilir seçilmez sağ kesime şirin görünmek için hemen Cami yapımına başlayan Tanju Özcan, 5 yıldır bir camiyi bitirip hizmete açamamışken şimdilerde 'Şunu yapacağım, bunu yapacağım' diye açıkladığı projelere Kadir bile inanmıyor.

5 yıldır bir camiyi bitiremedi
16 Mart 2024

Belediye Başkanı seçilir seçilmez binbir şovla Borazanlar Mahallesi’nde Zübeyde Hanım Camisinin yapımına başlayan Tanju Özcan 5 yıldır camiyi bitirtip bir türlü hizmete açtıramadı.

Yapımı tamamlandıktan sonra büyük açılış töreni ile hizmete açılan caminin projesinin Bolu iklimine uygun olmaması nedeniyle her yerinden su koyverdi. Defalarca tamir edilen, halıları değiştirilen Zübeyde Hanım Camisi bir türlü hizmete açılamadı.

2019 yılında 52 proje açıklayıp sadece 4 tanesini yarım yamalak hayata geçirebilen İlle de Sen Partisi Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan şimdilerde de hergün proje açıklıyor. Fakat Özcan'ın vaad ettiği projeleri hayata geçiremediğini bilen Bolu halkı sadece bıyık altından gülüyor.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.