Yeni vali tüm birim müdürlerini topladı

Yeni vali tüm birim müdürlerini topladı
24 Mayıs 2022

Bolu Valisi Erkan Kılıç, mesaisine sabahın erken saatlerinde Valiliğimiz bünyesinde hizmet veren birim Müdürlükleriyle toplantı yaparak başladı.

Saat 07:30’da Valilik Abant Toplantı Salonunda gerçekleşen Toplantıda Sayın Valimiz Erkan Kılıç, verilen hizmetler ve yapılan çalışmalar hakkında birim Müdürlerinden detaylı bilgiler aldı.

Vatandaşlarımızın kamu kurum ve kuruluşlarından memnuniyetlerinin öncelikli hedef olması gerektiğini belirten Bolu Valisi Erkan Kılıç, “İçişleri Bakanlığımızca genelde uygulanan projelerle toplum yararına yönelik, insan odaklı, insanların hayatını kolaylaştıracak uygulama ve çalışmalara paralel olarak yerelde de bizler çalışmalarımızı vatandaş odaklı kamu hizmeti anlayışıyla vatandaş memnuniyeti esaslı olarak etkin, hızlı ve verimli bir şekilde yürütmeliyiz. Vatandaşlarımızdan gelen başvuruların alınmasına ve iletilen taleplerin karşılanmasına hassasiyetle yaklaşmalıyız ve ivedilikle neticelendirilmesini sağlamalıyız” dedi.

1 yorum yapılmış

  • Ayhan özdemir 24 Mayıs 2022 - 13:11
    Yaylalara elektirk verildin yollar yapılsın

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.