Yeni müdür Emrullah Güler oldu

Yeni müdür Emrullah Güler oldu
5 Temmuz 2022

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan atamalar dahilinde Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara yerine Muş Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler atandı.

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak ilimizde üç yıldır görev yapan Şerafettin Çilkara, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na verdiği dilekçe ile Bakanlık bünyesine kariyer uzmanı olarak atandı. Şerafettin Çilkara görevde olduğu süre içerisinde Aladağ Kamp Merkezi ve diğer tesislerde yaptığı çalışmalarla Bolu’ya kalıcı hizmetlerde bulunmuştu.

Çilkara’nın atanmasının ardından Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koltuğuna, Muş Gençlik Spor İl Müdürü olan Emrah Güler getirildi.

EMRULLAH GÜLER KİMDİR?

1981 Muş doğumlu olan Emrullah Güler, Muş İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. Sağlık Bakanlığı bünyesinde memuriyete başlayan Güler, Bursa Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği bünyesinde görev yaptı. 2015 yılında siyasete atılmak için görevinden istifa eden Güler, Bursa’dan Ak Parti Milletvekili aday adayı oldu. Güler 2019 yılında memleketi Muş’a Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atandı ve 3 yıldır bu görevi yürütmekteydi.

1 yorum yapılmış

  • Mehmet5 Temmuz 2022 - 11:23
    Hem imam hatip mezunu olması hem de vekil adayı olmasi cv yi apollo 13 gibi uzaya çıkarmış hasthanede genel sekreterlik yapması da cabası liyakat budur işte..

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.